Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Halasını vurdu

Y.A isimli kişi halası olan D.Y isimli bayanı evinde silahla vurdu. Birkaç yerinden kurşun alan D.Y hemen hastaneye kaldırılsa da yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama veda etti. Halasını vuran zanlı ise olay yerinden kaçtı.
Geçtiğimiz hafta İlçemiz İstiklal Mahallesi Doğan Sokakta meydana gelen olayla ilgili iddialara, bu mahallede oturan D.Y isimli bayan yeğeni tarafından vuruldu. Aralarında daha önceden husumet olduğu öğrenilen olayda Ankara’da ikamet ettiği öğrenilen Y.A, halasının evine geldi. Burada nedeni henüz belli olmayan bir nedenle tartışmaya başlayan yeğen, bir anda yanında bulunan silahla halasına ateş etti. Vücuduna isabet eden kurşunlarla yere yığılan talihsiz kadını gören yeğeni olay yerinden kaçtı. Görgü tanıklarının 112 Hızır acil ambulansına haber vermesi sonrası olay yerine gelen Ambulansla ilçemiz devlet hastanesine kaldırılan kadın, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama veda etti.
Olay yerinden kaçan yeğen Y.A ise olaydan birkaç gün sonra ilçe dışında yakalanarak ceza evine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat