Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Hemşehrimiz Sevda Doktor Kansere Yenik Düştü

Aslen Kadıncık Mahallesinden olan Ankara Şehir Hastanesinde görev yapan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr.Sevda Eker, uzun zamandır tedavi gördüğü göğüs kanserine yenik düştü. Doktorun vefatı sevenlerini ve meslektaşlarının yasa boğdu.
Aslen Kadıncık Mahallesinden olan Ankara Şehir Hastanesinde görev yapan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr.Sevda Eker, göğüs kanserine yenik düştü.
Dr.Sevda Eker (50), bir süredir göğüs kanseriyle mücadele ediyordu. Tedaviye rağmen kansere yenik düşen Eker’in yaşamını yitirdiği öğrenildi.
Sevilen doktorun vefat haberi yakınlarını ve sağlık camiasını yasa boğdu.
Eker’in cenazesi, ailesinin, meslektaşlarının ve sevenlerinin gözyaşları arasında Ankara’ya defnedildiği belirtildi.
DR.SEVDA EKER İLÇEMİZDE DE GÖREV YAPMIŞTI
Dr.Sevda Eker, 2011 yılında İlçemiz Devlet Hastanesinde de geçici olarak görev yapmıştı.
İlçemizde görev yaptığı yılda kendisiyle görüştüğümüz Dr. Sevda Eker; Ailesinin yaklaşık 50 yıl önce ilçemizden ayrılması sebebi ile Esenyurt escort memleketinde uzun zaman geçiremediğini belirterek yılda bir kez de olsa Şereflikoçhisar’a gelerek bağlarını koparmamaya özen gösterdiğini dile getirmişti.
ÇALIŞTIĞI HASTANEDEN VEFAT BAŞSAĞLIĞI İLANI
Doktor Sevda Eker’in yaşamını yitirmesinden sonra görev yaptığı Ankara Şehir Hastanesi tarafından da “Acı Kaybımız” başlıklı vefat başsağlığı ilanı yayınlandı. Yayınlanan ilan ise şöyle;
“Kıymetli hekimimiz, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr.Sevda Eker’i kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Ankara Şehir Hastanesi Ailesi olarak asla unutmayacağımız, kalbimizde daima yaşatacağımız kıymetli hekimimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevdiklerine ve tüm tıp camiasına başsağlığı dileriz. Ankara Şehir Hastanesi Ailemizin başı sağ olsun. Kıymetli Hekimimiz Uzm.Dr.Sevda Eker’in mekanı cennet olsun.”
Tuzgölü Haber Gazetesi olarak hemşehrimiz Dr.Sevda Eker’e; Allah’tan rahmet, Ailesine, sevenlerine ve meslektaşlarına da başsağlığı dileriz.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat