Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

İl Başkanı Yetkin Öztürk Avni Yıldırım’ı ziyaret etti

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, İYİ Parti İlçe Başkanı Avni Yıldırım’ı ziyaret etti. Ziyarette İYİ Parti İlçe Başkanı Avni Yıldırım’ın, Yönetim Kurulu Üyelerinin ve Partililerin karşıladığı Başkan Yetkin Öztürk’e, ilçeyle ilgili sıkıntılar ve beklentiler dile getirildi.
İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Ankara Gençlik Kolları Başkanı Fatih Koca ve Mamak İlçe Başkanı Mehmet Vural ile birlikte Pazartesi günü İYİ Parti Şereflikoçhisar İlçe Başkanı Avni Yıldırım’ı ve İlçe teşkilatını ziyaret etti.
Konuya ilişkin konuştuğumuz İlçe Başkanı Avni Yıldırım; “Ziyarette, ilçemizle alakalı sıkıntıları ve beklentileri dile getirdiklerini, yakın zamanda gerçekleşeceğine inandıkları İYİ Parti iktidarında Şereflikoçhisar’ın makus tarihini değiştirecek planlarını ve ilçemize yönelik gelecek tasavvurlarını masaya yatırdıklarını, verimli ve samimi bir toplantı olduğunu ve ayrıca Meral Akşener’i, esnaf gezileri kapsamında ilçemizde de misafir etme taleplerini ilettiklerini ifade etti.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat