Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

İlçemizde Açık Hava Sinema Keyfi

Bir zamanların en sevilen kültür hizmeti Açık Hava Sineması, ilçemizde izleyiciyle buluştu. Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı’nın hayata geçirdiği proje ile her hafta cuma ve cumartesi günleri ilçe ilçe gezerek vatandaşlara yaşatılan açık Hava Sinema keyfi, bu kez ilçemizde yaşandı. Kemal Sunal’ın süt kardeşler filminin gösterildiği sinemada halkın ilgisi yoğun oldu.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı’nın hayata geçirdiği proje ile her hafta cuma ve cumartesi günleri ilçe ilçe gezerek vatandaşlara yaşatılan açık Hava Sinema keyfi, bu kez ilçemizde yaşandı.
İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen ve Kemal Sunal’ın süt kardeşler filminin gösterildiği sinemada, halkın ilgisi yoğun oldu.
Etkinliğe ayrıca; CHP İlçe Başkanı Mustafa Alıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri katılırken İYİ Parti İlçe Başkanı Avni Yıldırım’ın hasta olması nedeniyle katılmadığı belirtilirken yerine İYİ Parti ilçe Başkan Yarımcısı Süleyman Baysal katıldı.
NOSTALJİ YOLCULUĞU
İzleyiciler, kurulan Büyükşehir tırında yer alan dev ekranda gösterilen filmi izleyerek adeta nostalji yolculuğu yaptı.
Türk Sinemasının unutulmaz filmi ile ilçemiz vatandaşlarını buluşturan Büyükşehir Belediyesi, yaz akşamına renk kattı.
Başkentlilerin sanatsal ve kültürel faaliyetlerle dolu bir yaz geçirmesi için projeler hazırlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, açık hava sinemasıyla toplumsal birlikteliğe katkı sağlamayı da amaçladığı belirtildi.
PATLAMIŞ MISIRLA SİNEMA KEYFİ
Kentin dört bir yanında sürdürdüğü sosyal ve kültürel etkinliklerle ve konserlerle vatandaşların keyifli ve renkli bir yaz geçirmesini hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, patlamış mısır ikramında da bulunularak sinemaseverlere sıcak yaz akşamında dev ekranda sinema izleme keyfi yaşattı.
20 Temmuz Salı günü Polatlı’dan başlayan açık hava sinema etkinliği, 27 Ağustos Cuma Günü ilçemizde sona erdi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat