Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

İş Bankası’nın 98.Yıl Dönümünü Kutlandı

Türkiye İş Bankası, 98 yılı geride bırakırken ilçemiz İş Bankası Şubesi’nin personelleri de 98. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Atatürk büstünün önüne çelenk koyarak kutladı.
İlçemiz İş Bankası Müdürü Yücel Özdemir, personelleriyle birlikte İş Bankası’nın 98. Kuruluş Yıl Dönümünü kutladı.
Geçtiğimiz Cuma Günü Müdür Yücel Özdemir ve personelleri, bankanın kuruluş yıl dönümü nedeniyle Belediye’nin önündeki Atatürk büstüne çelenk koydu.
Atatürk büstüne çelenk konulmasına müteakip saygı duruşunun ardından çelenk sunma töreni sona erdi.
Personellerine başarılar dileyen Yücel Özdemir; “Biz de tarımdan sanayiye, turizmden ihracata tüm sektörlerde çiftçiye, sanayiciye, esnafa, memura, işçiye, tüccara dokunan, onlar için değer yaratan, anlam ifade eden, onların hayatında bir yer kaplayan ve samimiyetle ‘Benim Bankam’ dedikleri bir banka olma hedefiyle hareket ediyoruz. 26 Ağustos 2024’te 100. yılımızda her kesimde karşılığı olan bankacılık hizmetini yaratabilmeyi ve yolu İş Bankası ile kesişen herkese ‘Benim Bankam’ dedirtebilmeyi arzu ediyoruz. Bu konuda emin adımlarla ilerliyoruz.
Bu duygularla, bankamızın 98.yılını kutluyor, daha nice yıllara diliyorum. Mesai arkadaşlarıma ve personellerime de başarılar diliyorum” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat