Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

KISA BİR ARA Karne Töreni Düzenlendi

Koronavirüsü salgını nedeniyle son iki yıl içinde karne heyecanı yaşayamayan öğrenciler, bu yıl ilk karnelerine kavuştu. 2021-2022 eğitim öğretim yılının ilk yarı döneminin sona ermesi nedeniyle öğrenciler karnelerini aldı ve yarıyıl tatili başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından karne töreni düzenlenerek öğrencilerin karne heyecanına ortak olundu.
2021-2022 eğitim öğretim yılının ilk yarı döneminin sona ermesi nedeniyle öğrenciler karnelerini aldı ve yarıyıl tatili başlayarak, eğitim-öğretime kısa bir ara verildi.
İki yıl süren koronavirüs salgınından sonra 6 Eylül 2021 tarihinde başlayan yüz yüze eğitimin ilk yarı dönemini sağlıklı ve başarılı bitirerek karnelerini alan öğrencilerin bazıları zayıf notlarından dolayı mutsuzdu, bazıları ise başarılı notlarından dolayı mutluydu.
KARNE TÖRENİ DÜZENLENDİ
İlk yarıyıl tatilinin başlaması nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Tuzgölü İlkokulu’nda karne töreni düzenlendi.
Törene; Belediye Başkanı Memiş Çelik, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen İzzet Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Çitken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atılgan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Murat Turan ile Murat Özbek, Özel Kalem Müdürü Cahid Güzel, okulun öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.
Törende kısa bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atılgan; “Tatilde maske, mesafe ve hijyen kurallarını ihlal etmeden güzel vakit geçirmenizi temenni ediyor ve bol bol kitap okumanızı istiyorum. Sizlerin yetişmesinde emeği geçen tüm veli, öğretmen ve idarecilerimize de teşekkür ediyorum ”dedi.
Konuşmadan sonra Belediye Başkanı başta olmak üzere protokol tarafından öğrencilere karneleri verildi.
Tören, öğrencilerle birlikte çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat