Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Mehmet Barbaros Öztürk Esnafları Ziyaret Etti

Uluslararası Osmanlı Seferberlik Halk Harekatı Kurucu Genel Başkanı Mehmet Barbaros Öztürk, hafta sonu ilçemize gelerek esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Mehmet Barbaros Öztürk, ziyaret sırasında esnaflarla yakından ilgilenerek, ilçeye kurulan derneğe gösterilen yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.
Uluslararası Osmanlı Seferberlik Halk Harekatı Kurucu Genel Başkanı Mehmet Barbaros Öztürk, hafta sonu ilçemize gelerek esnaf ziyareti gerçekleştirdi.
Ziyaret sırasında Osmanlı Seferberlik Halk Harekatı Şereflikoçhisar İlçe Başkanı ve İç Anadolu Bölge Başkanı Kadir Özden ve Yönetim Kurulu da vardı.
Ziyaretlerde, sevgi seli ile karşılanan Başkan Mehmet Barbaros Öztürk, derneğe gösterilen yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.
Tivi 6’da yayınlanan “Kanal Siyaset” program sunucusu İbrahim Yaman’da Mehmet Barbaros Öztürk ile birlikte gelerek ilçemizde çekim yaptı.
Osmanlı Seferberlik Halk Harekatı Şereflikoçhisar İlçe Başkanı ve İç Anadolu Bölge Başkanı Kadir Özden de; “Genel Başkanımız Mehmet Barbaros Öztürk ile birlikte yaptığımız esnaf ziyaretlerimizde gösterilen ilgi ve alakadan dolayı esnaflarımıza teşekkür ediyorum.
Ayrıca ilçemize gelerek çekimler yapan kanal siyaset sahibi İbrahim Yaman’a da teşekkür ederim” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat