Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

MEVLÜT KARAKAYA; BİZİM CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Prof.Dr.Mevlüt Karakaya, İlçemize gelerek düzenlenen toplantıda Mahalle Muhtarlarıyla buluştu. Toplantıda konuşma yapan Milletvekili Karakaya; “Terörden bahsetti, 6’lı masadan bir şey çıkmayacağını belirterek boş olduklarını ifade etti. Cumhurbaşkanlık seçimlerinde de parti olarak Cumhurbaşkanı adaylarının Recep Tayyip olduğunu ifade ederek Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin önemine değindi. Toplantıya katılan bazı kişilerin Cumhur ittifakının karşıtıymış gibi soru sormaları ve Bir yerde Teröristleri kayırırcasına soru sormaları Karakaya’yı kızdırdı. MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin birçoğunun dahi katılmadığı toplantı gerek Vekili gerekse katılımcıları şaşkına çevirdi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı, Bölgemiz Milletvekili Prof.Dr.Mevlüt Karakaya, MHP MYK Üyesi Mehmet Duygulu, MDK Üyesi Duygu Kurban Gözüoğlu ile birlikte parti tarafından düzenlenen programla ilçemiz ve Evren İlçesinin mahalle muhtarlarıyla buluştu.
“Adım adım 2023;İlçe ilçe Aydınlatma ve Anlatma” kapsamında düzenlenen ve muhtarların ve Sivil Toplum Örgütlerinin Başkanlarının davetli olduğu programa; Sivil Toplum Örgütlerinin Başkanları katılmazken mahalle muhtarlarından da parmakla sayılacak kadar az katılım sağlandı.
ESNAFLAR ZİYARET EDİLDİ
Milletvekili Prof.Dr.Mevlüt Karakaya ilk olarak çarşı içindeki esnafları ziyaret etti. Tek tek esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler dileyen Karakaya, esnafların sıkıntılarını ve taleplerini de dinledi.
MUHTARLARLA TOPLANTI
Esnaf ziyaretinden sonra Uğur Işılak Kültür Merkezi Salonuna geçen Mevlüt Karakaya; muhtarlarla ve partililerle bir araya geldi. Çok az sayıda katılımcının olduğu toplantıda katılımcılardan bazıları Cumhur İttifakı ve görüşlerine karşıtmış gibi soru sormaları Karakaya’yı kızdırdı.
Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Programda konuşma yapan Milletvekili Prof.Dr.Mevlüt Karakaya; ekonomiye değinerek petrol ve ürünlerdeki artıştan, Rusya-Ukrayna savaşına değindi, “Suriye’de ne işiniz var?” diye soranlara cevap vererek; 15 Temmuz’da sonra kimin kiminle yürüdüğü ortada. 6’lı masada bir araya geliyorlar. Masada bile yerleri belli değil, daha nereye oturacakları konusunda anlaşamıyorlar, 6 kişi bir Ülkeyi mi yönetecekler” dedi.
“Ülkemizin geleceğinin, bekasını risk edemeyiz” diyen Mevlüt Karakaya; “Zillet ittifakı Parlamenter sistemi istiyor. Neden? Biri Cumhurbaşkanı olacakmış, diğeri Başbakan. Gözümüzün önüne bakacağız. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini sahip çıkacağız. Ülkenin geleceği için önemli bir sistem. Bizim, parti olarak 2023 Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Yanlarındayız” dedi ve programa katılanlardan destek isteyerek konuşmasını sonlandırdı.
MHP MYK Üyesi Mehmet Duygulu, MDK Üyesi Duygu Kurban Gözüoğlu, MHP İlçe Başkanı Yaşar Şahin’in de kısa selamlama konuşmalarından sonra toplantıya katılan muhtarların soruları cevaplandırıldı.
SAPIR SAÇMA SORULAR KIZDIRDI!
Toplantıda bazı katılımcıların Karakaya’ya gerek teröristler, gerekse ekonomi konularında Cumhur İttifakının görüş ve düşüncelerini hiçe sayarcasına sormuş oldukları sorular Karakaya’yı kızdırdı. Hele bir katılımcının; “ bizim kardeşlerimiz, akrabalarımız ( teröristler) dağlarda öldürülüyor” şeklinde yaptığı konuşma sonrası Karakaya; “ Mehmetçiğimize, askerimize kim kurşun sıkıyorsa, bizim düşmanımızdır” dedi.

Toplantı, toplu fotoğrafının ardından sona erdi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat