Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

MYO’DA GÖREV DEĞİŞİMİ Hemşehrimiz MYO’ya Müdür oldu

Ankara Üniversitesi Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Şereflikoçhisar Berat Cömertoğlu Meslek Yüksek Okulundan görev değişimi yapıldı. Yaklaşık 2 yıldır MYO’da Müdürlük görevini yürüten Prof. Dr. İbrahim Aydınlı görevi hemşehrimiz Doç. Dr. Ahmet Sarıtaş’a devretti.

İlçemiz Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Şereflikoçhisar Berat Cömertoğlu Meslek Yüksek Okulunda Müdür değişimi yapıldı. Geçtiğimiz günlerde MYO Konferans salonunda yapılan görev teslimi MYO’nun akademik ve idari personelleri katıldı.

Görev tesliminde 2018 yılından bu yana Müdürlük görevini yürüten Dr. Ali İhsan Akgün veda konuşması yaptı. İlçemizde 2 yıl boyunca görev yaptığını ve dile getirerek helallik istedi.

Daha sonra konuşma yapan yeni Müdür Doç. Dr. Ahmet Sarıtaş, eki Müdür Ali İhsan Akgün şahsında eski yöneticilerimize, okulun yapımında emeği olan başta merhum Berat Cömertoğlu ve ailesi olmak üzere Merhum Mehmet Aslan ile ismini saymakla bitiremeyeceğim hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum” diyerek başlamış olduğu konuşmasında Üniversite ile ilgili yapmayı düşündüğü çalışmalardan bahsetti.

HEP BİRLİKTE ÇALIŞCAĞIZ!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. İbrahim Aydınlı’nın Şereflikoçhisar’a özel önem verdiğini vurgulayan Sarıtaş; “ hem Uygulamalı Bilimler Fakültesi hem de Meslek Yüksekokulu ile Şereflikoçhisar için yerel dinamikler ile birlikte Şereflikoçhisar’ı hak ettiği noktaya gelmesi için hep birlikte çalışacağız” dedi.

Şereflikoçhisar’lı olmaktan onur duyduğunu ve memleketine hizmet etmek amacıyla bu göreve getirildiğini belirten Sarıtaş, yeni döneme ilişkin planlar ve hedefler hakkında paylaşımda bulundu. Ardından kendisinden önce Yüksek Okulda Müdürlük görevini yürüten İbrahim Aydınlı’ya plaket takdim etti.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Şereflikoçhisar Berat Cömertoğlu Meslek Yüksekokuluna Müdür olarak atanan Doç. Dr. Ahmet Sarıtaş, akademik ve idari olarak pek alanda görevlerde bulunan Hamzalı Köyünden olan hemşehrimiz Doç. Dr. Ahmet SARITAŞ kimdir;

KOSGEB Burdur Sinerji Merkez Yöneticisi olarak 2005 –  2008 yıllarında görev yapan Sarıtaş, 2008 – 2012 yıllarında Akdeniz Üniversitesinde Öğretim Görevlisi, 2012 – 2020 yılları arasında Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinde görev yapmış, 2020 yılından itibaren de Doçent olarak Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesinde Öğretim Üyesi olarak çalışmaktadır. Ayrıca Üniversiteler bünyesinde Rektör Danışmanlığı, Senatörlük, Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü, Dekan Yardımcılığı, Bölüm Başkanlığı, Sanayi İşbirliği, Girişimcilik ve İş Geliştirme Merkez Müdürlüğü görevlerinde de bulunmuştur.

Üniversitedeki görevlerinin yanında, TBMM Milletvekili Danışmanlığı, Türk Patent ve Marka Kurumu Burdur Bilgi ve Doküman Birimi Sorumluluğu, Burdur Kent Konseyi Ekonomik ve Sosyal Gelişme Grubu Başkanlığı ve MAKÜ – BAKA Teknokenti kurulumun da görev yapmış olan SARITAŞ, üniversite içinde ve dışında birçok kurulda da yer almış ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmıştır.  Ayrıca,  Başbakanlık Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığında da çeşitli yurtdışı görevlerinde bulunmuştur.

1.si Burdur’da yapılan Uluslararası Ticaret Kongresi (UTİK 2014) Düzenleme Komitesi Başkanlığı yapan SARITAŞ, 2014 yılında Yunus Emre Enstitüsü davetlisi olarak Arnavutluk’ta “Mehmet Akif’in Siyasi Yönü” ve Macaristan’da Erasmus Değişim Programı kapsamında “Expo 2016 Antalya” konularında seminer vermiş,  Üniversitede Akademik danışmanlığını yaptığı ÜNİAK ve GEBİR (Gelişme ve Geliştirme Topluluğu) öğrenci topluluğu ile birçok aktivite ve 2 ulusal kongre organize etmiştir.

Pazarlama alanında Doçent olan Sarıtaş, Pazarlama, Markalaşma, Girişimcilik, Strateji Geliştirme, Proje Yönetimi, Sosyal Medya, Sektörel Kümelenme, Devlet Teşvikleri ve Aile İşletmelerinde Yönetim konuşlarında çalışmalar yapmış, birçok firma ve STK’ya danışmanlık ve eğitim hizmetinde de bulunmuştur. Türkiye’nin birçok ilinde 100’e yakın eğitim ve konferans veren SARITAŞ, Batı Akdeniz Bölgesi Ticaret ve Sanayi Odaları’nın tamamında, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı dâhil birçok Kamu Kurum ve Kuruluşunda KOBİ’lere, girişimcilere ve gençlere yönelik eğitim, seminer ve konferans vermiştir.

1981 Yılında Ankara – Şereflikoçhisar’da doğan Ahmet Sarıtaş, ilk ve orta öğrenimi Antalya’da tamamladıktan sonra, 2003 yılında Akdeniz Üniversitesi İİBF İşletme bölümünden onur öğrencisi olarak lisans, 2007 yılında yine aynı üniversitede  yüksek lisans, 2012 yılında Süleyman Demirel Üniversitesinde doktora eğitimini tamamlamıştır. İngilizce bilen Sarıtaş’ın, çeşitli dergi ve gazetelerde yayınlanmış köşe yazıları ve bilimsel proje, makale ve tebliğleri ile kitap yazarlıkları bulunmaktadır.

Tuzgölühaber Gazetesi olarak hemşehrimiz Ahmet Sarıtaş’a İlçesine hoş geldin diyerek, yeni görevinde başarılar diliyoruz

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat