Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Nogay Türklerinden bir dizi ziyaret

Nogay Türkleri Derneği Genel Başkanı ve yönetimi ile birlikte İlçemize gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundular. İlçemiz Siyasi Parti ve Basın mensuplarını ziyaret eden Nogay Türkleri Birliktelik mesajı verdiler.
Şereflikoçhisar ve Kulu İlçelerimizin Köylerinde yaşayan Nogay Türkleri bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Yaklaşan Yerel Seçimler öncesinde Partilerden Aday Adayı olan Nogay Türklerine destek amaçlı yapılan ziyaretlerde İlçelerimizin Siyasi Parti teşkilatları da ziyaret edilerek seçim sürecinin Vatanımıza, Milletimize ve İlçelerimizde yaşayan tüm hemşehrilerimize hayırlı olması temennisi dilendi
Cumartesi günü yapılan ziyaretler sonrası Gazetemiz bürosuna gelerek bilgi veren Nogay Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Ömer Aktürk “ Nogay Türklerinin artık köylerimizde ilçelerimizde ve şehirlerimizde teşkilatlandığını belirterek, Dünyada 15 Ülke’de Türkiye’de ise 40 ilde Nogay Türklerinin yaşadığını belirterek, İmamesi kopmuş tesbih taneleri gibi dağılan ve dağıtılan Nogay Türklerini Devletimizin sayesinde bir araya getirerek kendi kültürümüzü yaşatmaya çalışıyoruz “ dedi.
Ardından Pençe- Kilit Operasyonunda Şehit olan Askerlerimize Allahtan rahmet yakınlarına ise başsağlığı diledi. Yaklaşan yerel seçimlerin ise Ülkemize ve İlçelerimize hayırlara vesile olmasını diledi.
Nogay Türkleri yapılan ziyaretler sonrası akşam saatlerinde ilçemizden ayrıldılar.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat