Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

ONLARCA MEZARIN TAŞLARI KIRILDI! Mezar taşlarını kim ya da kimler kırıyor?

İlçemiz Şehir mezarlığında bulunan birçok mezarın taşları ya kırıldı ya daya tahrip ediliyor. Kim ya da kimler tarafından kırıldığı belli olmayan mezar taşları hakkında vefat eden kişilerin yakınları çözüm yolu bulunmasını istiyor.
İlçemiz mezarlığındaki mezar taşlarının kırıldığını gören mezarların sahipleri, “mezarlığa bakan görevlinin olmadığını, taşları kim ya da kimlerin neden kırdığını bir anlam veremediklerini belirterek Büyükşehir Belediyesinin ilgilenmesini istediler.
İlçe mezarlığında bulunan 15-20 mezarın taşlarının kırıldığını gören mezar sahipleri, taşları kim ya da kimler kırıyor? Neden kırıyor, bir anlam veremiyoruz” diyerek Büyükşehir Belediyesinin konuyla ilgilenmesinin istediler.
Bir aydır 15-20 mezarın taşlarının kırık olduğu belirtilirken mezar taşı kırılan mezar sahiplerinden Sefa İnevi; “Mezar taşımız 15-20 gündür kırık mezarda duruyor. Bizim mezar gibi diğer mezarların da taşları kırık duruyor. Mezarlıkta da kimse ilgilenmiyor. Bu taşları kim, neden kırıyor? Büyükşehir Belediyesi’nin konuyla ilgilenmesini istiyoruz. Ve mezarlığa bir personelin görevlendirilmesi gerekiyor” diyerek sıkıntıyı dile getirdi.
Mezar taşlarını kim ya da kimlerin neden kırdığı merak konusu olurken, konuyla ilgili nasıl bir yol izleneceği ise ilerleye günlerde netlik kazanacak.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat