Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

“Rektör’e Mesaj” uygulamasına yoğun ilgi

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nde yenilikçi iletişim uygulaması olarak başlatılan ‘Rektör’e Mesaj’ uygulaması, öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösteriliyor.
abs.aybu.edu.tr adresinde bulunan ABS sistemi üzerinden kullanıma açılan “Rektör’e Mesaj” uygulaması ile Öğrenciler, Rektör Prof. Dr. Ali Cengiz Köseoğlu’na doğrudan ulaşarak iletişim kurulabilmektedir.
Konuyla ilgili görüştüğümüz Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Şereflikoçhisar Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr.Ahmet Yücel; “Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi olarak öğrencilerimizin taleplerini doğrudan iletebilmelerini sağlayan yenilikçi bir iletişim aracı olan “Rektör’e Mesaj” uygulamasını hayata geçirildi. Üniversitemiz ABS sistemi üzerinde yer alan bu uygulama sayesinde Rektörümüz Prof. Dr. Ali Cengiz KÖSEOĞLU ile öğrenciler arasında doğrudan bir iletişim kanalı oluşturulmuş oldu.
Eylül 2023’te başlatılan uygulama, günümüze kadar çok sayıda öğrencinin taleplerini doğrudan alarak çözüm odaklı bir yaklaşımla karşılanmasına olanak sağladı. Öğrencilerimiz, artık herhangi bir konuda merak ettikleri, öneride bulunmak istedikleri veya karşılaştıkları sorunları iletmek için basit bir şekilde bu uygulamayı kullanabiliyorlar.
Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, “Rektör’e Mesaj” uygulamasıyla birlikte öğrenci-akademisyen iletişimini güçlendirerek daha etkin bir eğitim ve öğretim ortamı oluşturmayı hedefliyor. Bu uygulama, üniversite yönetimi ile öğrenciler arasındaki ilişkilerin daha şeffaf ve katılımcı bir şekilde yürütülmesine olanak tanıyor.
AYBÜ ailesi olarak bu tür yenilikçi adımlarla öğrenci memnuniyetini ve üniversite yaşamının kalitesini artırmaya devam ediyoruz. “Rektör’e Mesaj” uygulamasıyla, öğrencilerimizin seslerini duyurması ve üniversite yaşamını daha iyiye taşıma çabaları sürdürmesini diliyoruz.”şeklinde konuştu.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat