Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Şehit Murat Alkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 21 MART NEVRUZ BAYRAMINI KUTLADI

İlçemiz okullarından Şehit Murat Alkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Öğretmenleri ve öğrencileri tarafından düzenlenen programda, 21 Mart Nevruz Bayramı coşkuyla kutlandı.
Türklerin demirden dağı eriterek Ergenekon’dan çıkışını ve baharın gelişini müjdeleyen 21 Mart Nevruz Bayramının kutlama programı, Şehit Murat Alkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde, okulun öğretmenlerinin ve öğrencilerinin katılımıyla çeşitli etkinliklerle gerçekleşti.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program, 21 Mart Nevruz Bayramı kapsamında önce Başöğretmen Hüseyin Soyer ve Okul Müdürü Hayrullah Yıldırım tarafından Nevruz ateşinin yakılmasıyla devam etti. Yakılan ateşin üzerinden öğretmenler ve öğrenciler atlamayı ihmal etmedi.
Daha sonra Okul Müdürü Hayrullah Yıldırım, Başöğretmen Hüseyin Soyer, Müdür yardımcıları Mehmet Burak Karabulut ve Yasin Çobanoğlu tarafından temsili olarak demir dövüldü.
Programın bitiminde öğretmenler ve öğrenciler de; baharın müjdecisi kabul edilen, birlik, beraberlik ve toplumsal huzurunun artmasına vesile olan 21 Mart Nevruz Bayramını, coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşadılar.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat