Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Şener Arslan adaylığını açıkladı “SESİMİZİ TÜM TÜRKİYE DUYACAK! BANA İNANIN VE GÜVENİN!”

İlçemiz İş Adamlarından Şener Arslan Ticaret Odası Başkanlığı seçimlerine aday olduğunu açıkladı. Çok iddialı açıklamalarda bulunan Arslan, “Yapacağımız çalışmalar ve projeler ile sesimizi tüm Türkiye duyacak” dedi. Bu memleketin aşığıyım sizlerin kazanabilmesi için memleketimizin büyümesi için ne fedakarlık varsa yapmaya hazırım diyen Arslan; “Gerekirse servetimi bu yolda feda edeceğim” dedi.
2022 yılında yapılması planlanan Ticaret Odası seçimlerinde adaylar yavaş yavaş adaylıklarını açıklamaya başladı. İlçemiz İş Adamlarından Şener Arslan’da Ticaret Odası seçimlerinde aday olduğunu açıkladı. Konu ile ilgili gazetemize açıklama yapan Arslan; “Şereflikoçhisar Ticaret Odası üyelerimize buradan açık yüreklilikle şunu söylemek istiyorum. Şereflikoçhisar’ımız için çok önemli olan o makamı layıkıyla yönete bilecek başkan adayları arasında seçim yaparken, arkadaşlıklarınızı dostluklarınızı bir kenara koyup, Şereflikoçhisar’ımız kazanırsa hepimiz kazanırız düşüncesiyle, o makamın gücünü kullanabilecek makam mevki menfaatları için değil de canı gönülden öncelikle üyelerimizin yapmış olduğu iş dallarında nasıl daha çok kazanç sağlattırabilecek” dedi.
Şereflikoçhisarlı iş adamlarımızın her yerde her kurumda hakkını arayan ve savunabilecek gerekirse hakkını söke söke alabilecek diyen Başkan Adayı Arslan; “Şereflikoçhisar’ımızın ekonomisine yaptıracağı projelerle katkı saylatacak. Sizlerin desteğini arkasına alarak Şereflikoçhisar’ımızın kaybettiği değerleri geri kazandırabilecek, bu azmi bu cesareti ticaret odası seçimlerinde çıkacak başkan adayları arasında hangimizde görüyorsanız..? Arkadaşlık dostluk için değil..! Yüreğinizin sesini dinleyerek sizleri ve Şereflikoçhisar’ımızı kazandıracak.,! Başkan adayımıza ve yönetimine destek vermenizi açık yüreklilikle rica ediyorum” dedi.
Oda üyelerine de seslenen Ticaret Odası başkan Adayı Şener Arslan; “Sayın Ticaret Odası Üyelerim saygıdeğer abilerim arkadaşlarım! İnanın bana o makama seçilince bu yazdıklarımı yapabileceğine inandığım bir arkadaşım aday olarak çıkarsa eğer, Şener Arslan olarak sizlere söz veriyorum, Şereflikoçhisar ticaret odası başkan adaylığından çekilip, bende o başkan adayımız için sizlerden oy isteyeceğim. Bu memleketin aşığıyım sizlerin kazanabilmesi için memleketimizin büyümesi için ne fedakarlık varsa yapmaya hazırım. Gerekirse servetimi bu yolda feda edeceğim” dedi.
Bu sözü derken şu manada demek istiyorum diyen Arslan; “Şereflikoçhisar’ımızdaki kara leke olan Ekstaş düşüncesini silmek için yönetimle beraber orda kuracağımız oluşuma, bu oluşumum kuracağı fabrika için herkesin o oluşuma koyacağı sermayenin batmasından korkmamaları, güvenmeleri için gerekirse kuracağımız bu oluşuma destek veren herkese banka teminat mektubu vereceğim. Kuracağımız fabrika eğer zarar ederse zararı bana ait olmak şartı ile, kazancı kuracağımız bu oluşuma destek veren iş adamlarımızın ve Şereflikoçhisar halkının olacaktır” dedi.
Tek idealim birlik ve beraberliğin vermiş olacağı bu güçle şu an Konya’da bir kooperatif sistemiyle kurulmuş Türkiye’nin sayılı şirketleri arasına giren bir Torku neden olmayalım..! Önemli olan tek şey azim dürüstlük bilgili bilinçli bir sistem kurmamızdır” diyen Başkan Adayı Arslan; “ Bu yolla da birlik ve beraberlikle bir birimize güvenle neleri başara bileceğimizi, Ekstaş düşüncesinden de Şereflikoçhisar’ımızı kurtarmış, ilçemizdeki ortak kurulacak yatırımların Şereflikoçhisar Ticaret Odası olarak inşallah önünü açmış olacağız..! Güzel ilçem ve hepiniz benim için çok değerlisiniz..! Saygılar” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat