Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

ŞEREFLİKOÇHİSAR’LI ÇİFTÇİLERİMİZE BEDAVA VERİN!”

Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Seyhan, sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanına göndermede bulundu. Şanlı Urfa ziyaretinde Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı bize verin, elektriği bütün çiftçilere bedava vereceğiz” diyen Kılıçdaroğlu’na;” Bay Kemal…Ankara Büyükşehir Belediyesi sizde değil mi? Haydi elektriği Şereflikoçhisar’lı çiftçilerimize bedava verin” dedi.
Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu Şanlıurfa ziyaretinde bulunmuş, burada STK temsilcileri ve muhtarlar ile toplantı düzenledi. Toplantıda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ni istediğini belirterek, “Bize Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığını verin, elektriği bütün çiftçilere bedava vereceğiz. Aynı zamanda elektrikten de kazanacak. 2,5 milyonluk araziyi güneş tarlalarıyla donatacağız” demişti.
Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Seyhan, Kılıçdaroğlu’nun ziyareti ve vermiş olduğu sözden bir gün sonra sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımında ; Kılıçdaroğlu; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı bize verin, elektriği bütün çiftçilere Escort bayan İstanbul bedava vereceğiz. Bay Kemal…Ankara Büyükşehir Belediyesi sizde değil mi? Haydi elektriği Şereflikoçhisar’lı çiftçilerimize bedava verin? niye vermiyorsun? Tam bir YALANDAROĞLU…” dedi.
Seyhan’ın sosyal medyada yapmış olduğu paylaşıma çok sayıda destek mesajı geldi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat