Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

“SOBA FAYDALIDIR, FAYDA İLE MENFAATİ KARIŞTIRMIŞSINIZ”

Belediye Meclis Üyesi İsmet Andaç geçtiğimiz hafta CHP ilçe Basın sözcüsü Ramazan İlgili’nin yaptığı basın açıklamasına karşılık verdi. Alıcı soyadı derken rahmetli muhtar Hamza Alıcı abimizin oğlu kastedilmemiştir. Kastedilen herkes tarafından bilinen ilçe başkanının birinci derece yakınlarıdır” diyen Andaç; “Otobüs ihalesine gelince; bu işi sadece ihaleyi alanlara, iyi parti ilçe başkanının üzerine yıkarak kendinizi aklayamazsınız” diyerek; “ Yıllarını Cumhuriyet Halk Partisine vermiş adımı ismet paşadan almış biri olarak partinin temel değerlerini lekeleyecek hiç bir hataya mahal vermedim” dedi.
Geçtiğimiz hafta CHP İlçe Teşkilatının basın sözcüsü Ramazan İlgili tarafından yapılan basın açıklamasına, İsmet Andaç tarafından aynı sertlikte açıklama geldi.
“SOBA FAYDALIDIR; FAYDA İLE MENFAATİİ KARIŞTIRMIŞINIZ” başlığı ile açıklama yapan Andaç, şunları ifade etti.
“Değerli Hemşerilerim;
İlçe yönetiminde sorumluluk almış yöneticiler için aranması gereken ilk koşul açık sözlü ve doğru olmaktır. Yurttaş hangi görüşte olursa olsun ilçe yöneticilerinin ve kadroların güven verici ve inandırıcı olmalarını ister. Halkın gözünde saygınlık kazanmak istiyorsanız resmi dil ile değil şahsi dil ile yanlışın karşısında halkın yanında olmalısınız. Maalesef ilçe yönetimi politikanın içine çıkar girince ideal, fikir, ideoloji ve hizmet gibi kavramlarının lafta kaldığını gösterdi. Halkın bana verdiği yetkiyi kullanarak halka karşı boynumun borcu olan tüm yanlışları dile getirmemin sonucunda çıkarcı zihniyetin tepkisine maruz kaldım.
Parti üst kurullarının da bildiği araştırılmasını istediğim konular ve hakkında verilen cevaplar artık kamuoyunun bilgisi dahilin de olup takdiri Şereflikoçhisar halkına bırakıyorum.
Rahmeti rahmana karışan birisinin ismini kullanarak insanları kandırmaya gerek yoktu.
Alıcı soyadı derken rahmetli muhtar Hamza Alıcı abimizin oğlu kastedilmemiştir. Kastedilen herkes tarafından bilinen ilçe başkanının birinci derece yakınlarıdır.
Otobüs ihalesine gelince; bu işi sadece ihaleyi alanlara, iyi parti ilçe başkanının üzerine yıkarak kendinizi aklayamazsınız.
Ayrıca burada bilinmesi gereken başka bir durumda koca koca adamlar sağda solda gezdiği yerde serzeniş de bulunarak ‘’ arkadaş Ankara – gölbaşına götürmeye 100 TL istiyor.’’ Diye söyleyenler bugün gazetelere beyanat vermektedir. Fakat iddia ettikleri 40 TL’nin (fiş, fatura, bilet vs.) belgesini gösteremiyorlar.
Ekmeğinin peşinde koşan işe aşa ihtiyacı olan bu insanları siyasi ikbaliniz için gazete önlerine yığmak ayıplarınızı örtmez.
Minareyi çalanlar kılıfını hazırladı ve ihraç edildim bu durumlarda vakur olmanın daha uygun olacağı kanaatindeyim,
Yıllarını Cumhuriyet Halk Partisine vermiş adımı ismet paşadan almış biri olarak partinin temel değerlerini lekeleyecek hiç bir hataya mahal vermedim. Unutulmamalı Cumhuriyet Halk Partisinin ilkelerinden sapmamış insanlar attığı adımın ilerisini ve gerisini belirlemelidir.
Ayrıca Eyüp Doğan için söylenecek bir şey yok, eğer gerçek bir partili olsa idi 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde partisinden aday olurdu. Saygısızlık ve ayıp yapanı kamuoyunun takdirine bırakıyorum” Şereflikoçhisar Belediye Meclis Üyesi İsmet Andaç

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat