Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

SPOR KOMPLEKSİ VE 500 KİŞİLİK KAPALI SPOR SALONU İÇİN SÖZLEŞME İMZALANDI

Belediye Başkanı Memiş Çelik seçim vaatleri arasında yer alan bir projesini daha hayata geçiriyor. Mustafacık Mahallesi sınırları içerisinde spor kompleksi ve 500 kişilik kapalı spor salonu için Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik’le sözleşme imzalandı.
Belediye Başkanı Memiş Çelik seçim öncesi vermiş olduğu vaatleri yerine getirmek için çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Memiş Çelik, AK Parti Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan ve AK Parti İlçe Başkanı Erkan Seyhan ile Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na yapılan ziyaretler sonucunda projenin hayata geçirilebilmesi için ilk adımlar atıldı.
Belediye Başkanı Memiş Çelik ilçemize kazandırılacak olan bu önemli proje ile ilgili yaptığı açıklamasında; ‘’Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na projemizi ve detaylarını ilettik, yaptığımız görüşmeler sonucunda projemizin hayata geçirilmesi için ilk adımları attık. 500 kişilik kapalı spor salonu ile, voleybol sahası, basketbol sahası, tenis kortu ve kompleks alanı çevre düzenleme projesi ile ilgili Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ile sözleşme imzaladık” dedi.
Ekim ayı içerisinde ihalesi gerçekleşecek ve Spor Toto tarafından yapılacak olan projenin gençlerimizin sportif faaliyetlere katılmasına olanak sağlayacağını ifade eden Belediye Başkanımız Sayın Memiş Çelik; ‘’Gençlerimizi kahvehanelerden, kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmek adına bir çok çalışma sürdürüyoruz yapılacak olan spor kompleksimizle birlikte bir çok spor kursları açılacak, gençlerimiz ve hemşehrilerimiz bu tesislerimizi kullanabilecekler, projemizi en kısa sürede tamamlayarak değerli hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız, projemiz şimdiden ilçemize hayırlı olsun. Projemizin hayata geçirilmesinde desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Kasapoğlu’na, AK Parti Ankara İl Başkanı Sayın Hakan Han Özcan’a ve AK Parti Ankara milletvekili Sayın Asuman Erdoğan olmak üzere tüm vekillerimize ve AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Erkan Seyhan’a teşekkür ederim” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat