Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Suat Kılıç; “Lüks yok, israf yok, şatafat yok”

Yeniden Refah Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Suat Kılıç, seçim çalışması kapsamında Şereflikoçhisar’a geldi.
Evren ilçesindeki programını bitiren Suat Kılıç daha sonra Şereflikoçhisar’daki programı için ilçemize geldi.
Yeniden Refah Partisi Şereflikoçhisar Belediye Başkan Adayı Muhammed Doğan ve İlçe Başkanı Sedat Demirel ile birlikte Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Suat Kılıç, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik yaptığı konuşmasında destek istedi.
KONUŞMALAR;
Muhammet Doğan Seçim Koordinasyon Merkezi önünde ilk konuşmayı İlçe Başkanı Sedat Demirel yaptı. Demirel; “Çok değerli Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız ve Eski Spor Bakanımız Suat Kılıç’ın teşrifleriyle seçim hazırlığına bir adım daha attık. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum.” dedi.
Daha sonra konuşma yapan Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Muhammed Doğan da; “Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız ve Eski Spor Bakanımız Suat Kılıç, ilçemiz teşrif etmiştir. Nazik ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
En son konuşmayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Suat Kılıç yaptı.
“1 Nisan günü inşallah Mansur Yavaş’ın makam arabasına bineceğim, 5 yıl boyunca da o arabayı değiştirmeyeceğim. Lüks yok, israf yok, şatafat yok” diyen Yeniden Refah Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Suat Kılıç konuşmasının tamamında şunları söyledi;
“Adım adım, dalga dalga bir değişime doğru yol alıyoruz, farkındasınız değil mi? Değişimin başladığının farkında mısınız? Değişimin ayak seslerini duyuyor musunuz? Ankara Büyükşehir değişiyor duyuyor musunuz? Şereflikoçhisar değişiyor, duyuyor musunuz?
Evel Allah çalışmayanı gönderiyoruz. 5 yıldır verdiği sözü tutmayanları, geldikleri gibi gönderiyoruz.
Vaatlerini yerine getirmeyenleri, geldikleri gibi gönderiyoruz. Kreş dediler yapmadılar, gönderiyoruz. Gençlik Merkezi dediler, yapmadılar, gönderiyoruz. Köprülü kavşak dediler, yapmadılar gönderiyoruz. Yollara asfalt dediler, vermediler, gönderiyoruz. Kaldırım-park-bahçe dediler, yandaşı zengin ettiler, vatandaşın yüzünü güldürmediler, gönderiyoruz.
Şereflikoçhisar Ankara Büyükşehir’i değiştiriyoruz. Şereflikoçhisar’ı Allah’ın izniyle değiştiriyoruz. Taş üstüne taş koymadılar. Bir tane metro yapmadılar. Bir garibanın başını sokabileceği bir sosyal konut üretmediler. Evlenemeyen gençlerimizin yanında durmadılar. Diplomalı ama işsiz gençlerimizi, iş güç sahibi, meslek sahibi, sanat sahibi yapmadılar. İşsiz kadınlarımızın elinden tutmadılar. Köylünün yanında durmadılar. Tarımı desteklemediler. Hayvancılık yapana da destek vermediler, gönderiyoruz.
Genç kardeşlerim diyor ki; Oklar gidecek, Kılıç gelecek. Okların biri Altınok, öteki Altıok. Altıoku’da yerinden göndereceğiz. Emanet sağ oylarımızı geri istiyoruz. Yavaş yavaş değil, adam akıllı çalışacağız. Çok hızlı çalışacağız. Gayretle çalışacağız. Ankara’yı ayağa kaldıracağız.
Şereflikoçhisar bir Tarım Ziraat Merkezi. Tarımı bitirdiler. Evren’de, Haymana’da, Polatlı’da tarımı bitirdiler. Ankara Anadolu’nun en verimli tarım arazilerine sahip. Köyde hayvancılık yapan yok. Köylü yumurtasını şehirdeki marketten alıyor.
42 lira 1 litre mazot. 14 Mayıs’ta Milletvekili seçiminde mazotun litre fiyatı 18 civarıydı, bugün 1 litre mazot 42 lira. Yazık değil mi? Bu traktörlerin deposu nasıl dolacak? Bu tarlalar neyle sürülecek? Gübreyi neyle alacak bu köylü vatandaşımız? Büyükşehir Belediyesi de elinden tutmadı. Şu an Şereflikoçhisar’daki çiftçi kardeşim 100 liralık gübreyi 300 liraya alıyor. Farkında mısınız?
Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak Zirai Gübre fabrikasının kuruluşunu gerçekleştireceğiz. Zirai gübreyi köylümüz bugünkü fiyatının yarısını alacak. Tarlasına rahatlıkla atacak.
Ata tohumlarımız, bu toprağın yerli tohumları başta olmak üzere zirai tohumlarımızı üretecek, fabrikamızı oluşturacağız. Kendi tohumluk ekim alanlarımızı belirleyeceğiz. Büyükşehir Belediyesi’nin depolarından silolarından başta Şereflikoçhisar olmak üzere Ankara köylüsüne tohumluğu ücretsiz olarak teslim edeceğiz.
Hükümetimize çağrı yaptık, bekliyoruz. Mazota %50 indirim dedik. Hükümetimiz yaparsa ne ala. Yapmazsa Ankara köylüsüne mazotu Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye Başkanı Suat Kılıç verecek.
Şereflikoçhisar, Polatlı, Haymana bölgesinde iki tane hayvancılık ihtisas organize sanayi bölgesi kuracağız. Yeniden meralarımız canlanacak. Ankara koyunları, keçileri ve damızlık hayvanlarla beraber inşallah köylere hayat gelecek, can gelecek.
Gençlerimizi iş, güç sahibi yapacağız. Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme kursları düzenleyecek. Bu kurslardan alınacak Meslek diplomaları hem Türkiye içinde hem yurtdışında geçerli olacak. İsteyen gençlerimize mesleki eğitimin yanında temel düzeyde yabancı dil eğitimi vereceğiz. Gençlerimizi kahve köşelerinde, belirsiz bir geleceğin içinde, umutsuzlukla, depresyona yüz çeviren bir şekilde dirsek çürütmeye mahkum bırakmayacağız. Ankara’nın köyünü, tarımını, ziraatını ayağa kaldırırken gençlerimizi de inşallah meslek edindirerek, bulundukları işsiz batağından çekip çıkaracağız.
İnşallah bu gençlik bizleri Başkan yapacak, bu gençlik Muhammed Doğan kardeşlerimi Şereflikoçhisar’da, Suat Kılıç abinizi Ankara Büyükşehir’de bu enerjiyle, bu coşkuyla inşallah Başkan yapacak. Bu değişim başladı, geliyor. Biz bunu görüyoruz.
Emeklinin tepkisini biliyoruz. Emekli büyüklerimiz 10 bin lirayla geçinemiyor. Aylardır Yeniden Refah Partisi olarak diyoruz ki; emekli maaşlarını asgari ücrete eşitleyelim. En düşük emekli maaşı asgari ücret düzeyinde olsun yani 17 bin lira olsun. Kıdemine göre, prim gün sayısına göre diğer emekli maaşları oradan yukarıya doğru devam etsin. İkna edemedik. Emekli geçinemiyor. EYT’ de adaletsizlik var. Staj ve çıraklık süreleri sigortaya sayılmadığı için emeklilik hakkını kaçıran kardeşlerimiz var. Bütün bu adaletsizlikleri ortadan kaldıracak olan Yeniden Refah Partisidir, Yeniden Refah iktidarıdır, Yeniden Erbakan’dır.
Belediyemizden iki yardım paketi açacağız. Bunlardan bir tanesi evlilik hazırlığı yapan bir yıl geri ödemesiz, 3 yıl da taksit taksit ama faizsiz ödenecek şekilde 250 bin lira yardım yapacağız.
İkincisi genç kardeşlerimize evliliklerin ilk 12 ayında kira desteğinde bulunacağız.
130 maddelik vaatlerimiz var Ankara’ya. Emeklilerimizin yanlarında olacağız. Alışverişini yapamayan yaşlı, hasta, düşkün büyüklerimizin ya da engellilerimizin alışverişlerini biz yapacağız. Her mahalleye bir mahalle kreşi kuracağız.
Her ilçeye bir gençlik Merkezi kuracağız. Dolup taşarsa bir gençlik merkezi daha kuracağız. Gençlerimizi Kültür, Sanat, yabancı dil, ders etütleri gibi konularda kesinlikle yalnız bırakmayacağız.
Yeni doğan yavrularımız için ilk 12 ay çocuk bezi ve bebek mamasını annelerin adresine Belediye olarak biz götürüp bırakacağız.
1 Nisan günü inşallah Mansur Yavaş’ın makam arabasına bineceğim, 5 yıl boyunca da o arabayı değiştirmeyeceğim. Lüks yok, israf yok, şatafat yok. Kaynak Belediye’de. Faize verilen borç Belediye’yi batırmaktan başka bir işe yaramıyor. Kaynak Belediye’nin kasasında, masasında, kesesinde. Çalışacak olana para var, kaynak var.
Önümüze 31 Mart günü pusulalar gelecek, anketlere aldırmayın. Anketlere kanmayın. Anket yaptıran kendileri. Kendileri çalıp kendileri oynuyor. 31 Mart Pazar günü mührü elinize alıp vurduğunuzda işte anket o zaman, anket sandıkta. Buna inanın, güvenin. Önünüze 3 tane pusula gelecek. Biri Belediye Meclisi, biri Büyükşehir Belediye Meclisi, diğeri Şereflikoçhisar Belediyesi. Bu pusuları elinize alacaksınız. Pusulada Hilal Başak var. Yeniden Refah Partisinin amblemi hilal başak. Hilal Başağa gördüğünüz yere oyunuzu vereceksiniz. Ne diyoruz; Hilal Başak, tak,tak,tak..
Şereflikoçhisarlılar sonuna kadar, son dakikaya kadar sandıklar açılıp, oylar kullanılıp birleştirme tutanakları teslim alınacağa kadar dur durak bilmeden, gecelerimizi gündüzlerimize katarak çalışmaya, ter topuktan akıncaya kadar, hiç durmadan, davaya sahip çıkmaya var mıyız? EvelAllah siz varsanız bütün Şereflikoçhisar var, Şereflikoçhisar varsa bütün Ankara var.”dedi.
Konuşmadan sonra esnaf gezisi yaparak destek isteyen Suat Kılıç, Şereflikoçhisar’dan ayrıldı.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat