Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

TEK YÜREK OLDUK!

Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 10 ilin etkilendiği, binlerce vatandaşımızın yaşama veda edip, binlerce vatandaşımızın yaralandığı 7,7 ve 7,6 lık deprem sonrası ilçemiz halkı tek yürek oldu. Yaşlısından gencine, emeklisinden çalışanına, esnafından öğrencisine, siyasisinden, Oda Başkanlarına kadar yardım yapmak isteyen yüzlerce kişi karınca kararınca ellerinden geleni yaptılar. Birçok farklı noktada toplanan ihtiyaç maddeleri dualar eşliğinde depremzedelere ulaştırılmak gönderildi.
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilin etkilendiği deprem felaketi sonrası yaraları sarmak isteyen vatandaşlarımız depremzedeler için tek yürek oldu. İlçemizin farklı noktalarında oluşturulan toplama alanlarında depremzedeler için temel ihtiyaç maddeleri toplandı.
SİYASİ PARTİLERDEN TAM DESTEK!
SEYHAN YARALARI BİRLİKTE SARACAĞIZ!
Binlerce insanımızın hayatını kaybettiği ve yine binlerce yaralımızın bulunduğu deprem sonrası ilçemiz siyasileri yaraları sarmak için yardım kampanyaları başlattı. Ak Parti İlçe Başkanlığı başlatmış olduğu yardım kampanyası sonrası toplamış oldukları ihtiyaç maddelerini yardım koordinasyon merkezi olan İlçemiz belediyesine teslim etti. Konu ile ilgili bilgi veren Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Seyhan; “Seyhan “yaralarımızı hep birlikte saracağız” diyerek, “Deprem bölgelerine gönderilmek üzere vatandaşlarımız tarafından Ak Parti ilçe başkanlığına ulaştırılan temel ihtiyaç maddelerimiz, kolilendikten sonra afet bölgelerine götürmek üzere ilçemizde yardım koordinasyon merkezi olan Şereflikoçhisar Belediyemize gönderdik. Desteklerinizle yaralarımızı hep birlikte saracağız dedi.
ALICI; “ ŞİMDİ BİRLİK OLMA ZAMANI!”
Kahramanmaraş ve çevre illerde de hissedilen depremden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarmak üzere tüm yurtta yardım kampanyaları düzenleniyor. Yardım kampanyasını düzenleyenlerden biri de Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı.
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı tarafından da deprem bölgeleri için yardım kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında battaniye, mont, ayakkabı, çocuk bezi gibi malzemeler toplandı. Toplanan malzemeler, CHP İlçe Yönetimi, Kadın Kolları ve İlçe Gençlik Kolları tarafından paketlendi.
200 koli çocuk maması ve çocuk bezinin de bulunduğu malzemeler, CHP İlçe Başkanlığı tarafından deprem bölgelerine gönderildi.
İlçe Başkanı Mustafa Alıcı, söz konusu yardım kampanyası hakkında; “Şimdi birlik olma zamanı. Ülkemizde yaşanan deprem nedeniyle deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlarımıza göndermek için battaniye, mont, ayakkabı, çocuk bezi gibi temel ihtiyaç malzemeleri ilçedeki vatandaşlarımız tarafından gönderildi. Yardımda bulunan tüm vatandaşlarımıza duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Ülke olarak koca bir aileyiz.
Depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, yaralılara da acil şifalar diliyorum”dedi.
Öte yandan İlçemiz Ticaret Odası, İlçemiz Ziraat Odası, esnaflarımız, nakliyecilerimiz ve birçok yardım kuruluşu depremzedeler için yardım kampanyası başlattı. Kimi hemşehrimiz deprem bölgesine yakın olan evlerini depremzedelerin konaklaması için süresiz olarak hizmete açarken, birçok nakliyecimiz yardımların taşınması konusunda her hangi bir ücret almadan nakliyesini yapacaklarını ifade ettiler.
Bazı hemşehrilerimiz ise kendi aralarında toplamış oldukları paraları AFAD’ın resmi hesap numarasına gönderdi.
Her ne kadar depren Kahramanmaraş’ta yaşanılıp, 10 ilde etkili olsa da acısı tüm Türkiye’nin yüreğinde hissedildi. Tuzgölühaber Gazetesi olarak depremden yüzlerce kilometre uzakta olmamıza rağmen acısını yüreklerinde hissedip, yardımda bulunan, dua eden tüm hemşeherilerimize sonsuz teşekkür ediyor, depremde yaşama veda eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilerken, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat