Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Yaz futbol okulu başladı

Belediye Başkanı Memiş Çelik’in talimatlarıyla başlatılan ve 2 yıldır büyük ilgi gören ücretsiz “Yaz Futbol Okulu”nda ilk antrenmanlar başladı.
Şereflikoçhisar Belediye Spor Teknik Direktörü Kurtuluş Çevik ve teknik kadro gözetiminde gerçekleştirilen yaz futbol okulunda 3 grupta toplam 120 genç futbol eğitimleri alıyor.
Başkan Çelik, yaz futbol okulu ile ilgili yaptığı açıklamasında; “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spora teşvik etmek amacıyla spor kurslarına beylikdüzü escort ağırlık veriyoruz, hali hazırda futbol ve yüzme kurslarımız devam ediyor” dedi.
Yaz futbol okuluna ücretsiz kayıt yaptıran sporculara forma, şort ve tozluk hediye edildiğini ifade eden Belediye Başkanı Çelik; ‘’Yaz futbol okuluna devam eden sporcularımız aynı zamanda Şereflikoçhisar Belediye Spor’da oynama şansı elde ediyorlar ve bu vesile ile alt yapımızdan futbolcu yetiştirebiliyoruz” şeklinde konuştu.
1,5 ay devam edecek olan yaz futbol okulunda genç yeteneklerin haftanın 6 günü şehir stadyumundaki antrenmanlara gidiş gelişleri belediyemiz tarafından karşılanıyor.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat