Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

12.Sınıf Öğrencileri İçin Üniversitelere Gezi Düzenlendi

Tuzgölü Anadolu Lisesinin 12.sınıf öğrencileri için Ankara’da faaliyette olan iki üniversiteye gezi düzenlendi. Dolu dolu bir gün geçiren ve faydalı bir gezi olduğunu belirten öğrenciler, geziden dolayı keyif aldıklarını dile getirdiler.
2024 yılında gerçekleşecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı öncesinde öğrencilerin motivasyonlarını arttırmak amacıyla düzenlenen geziye; 4 görevli öğretmen ve 80 öğrenci katıldı.
Gezi kapsamında öncelikle Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Etlik Kampüsünü ziyaret eden öğrencilere, öğretim üyeleri tarafından Hukuk Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültelerinin tanıtımlarıyla beraber genel olarak üniversite tanıtıldı.
Yıldırım Beyazıt Üniversitesinden sonra Hacettepe Üniversitesi ziyaret edildi. Burada da Hacettepe Üniversitesi hakkında öğrencilerin bilmesi gerekenler ile birlikte İletişim Fakültesi, Tarih Bölümü ve Mühendislik fakülteleri ile ilgili tanıtımlar yapıldı.
Daha sonra Ata’mızı anmak adına Anıtkabir’i ziyaret eden öğrenciler, en son Türkiye’nin en büyük kütüphanesi olan Millet Kütüphanesi’ni de ziyaret ederek geziyi sonlandırdılar.
Dolu dolu bir gün geçiren ve faydalı bir gezi olduğunu belirten öğrenciler, geziden dolayı keyif aldıklarını dile getirdiler.
Okul Müdürü Mehmet Çam da; “Gezide emeği geçen başta Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz olmak üzere görevli öğretmenlerimize ve geziyi sorunsuz bir şekilde geçirmemize yardımcı olan değerli öğrencilerimize teşekkür ederiz.” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat