Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

ADAYLAR SAHAYI BOŞ BIRAKMIYOR

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde milletvekili olmak isteyen adaylar saha çalışmalar saha çalışmalarına hız verdiler. Hemen hemen her gün ilçemize gelen Milletvekili adayları vatandaşlardan destek istiyor. Esnaf ve halkı ziyaret eden vekil adayları yapacakları çalışmalar hakkında kısa kısa bilgiler veriyorlar.
14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlere bir aydan az bir süre kala siyasiler çalışmalarına hız verdiler. Hemen hemen her gün bir partinin adayı ilçemize gelerek seçmenlerle kucaklaşıp, destek istiyor.
AK PARTİ’DEN ÇAT KAPI ZİYARETLER VE İFTAR PROGRAMI
14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde hafta sonu aday tanıtımı yapılan ve hemen sahaya inen Ak Parti’li vekil adayları Ramazan ayını boş geçirmiyor. Hemen hemen her gün farklı bir vekil adayı ile ilçe halkını ziyaret eden siyasiler, çat kapı ziyaretleri ile seçmenlerden destek istiyor. Belediye Başkanı ve İlçe Başkanının da yer aldığı ziyaretlerde vatandaşlardan destek isteniyor.
Hafta içi hafta sonu fark etmeksizin ilçemize gele Ak Partili vekil adayları mahalle, sokak, ev ve işyerlerinde çalışma yaparak, AK Parti iktidarında Türkiye’nin kazanımları ve yapılması planlanan projeler, yatırımlar başta olmak üzere ‘Türkiye Yüzyılı Vizyonu’ hakkında vatandaşlara bilgi veriyorlar.
İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ
Ev, işyeri, esnaf ziyaretinin yanı sıra Partilileri ile bir araya gelen Ak parti, kurulduğu günden bu yana teşkilatlarında görev almış eski ve yeni partililerle bir araya geldiler. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ankara 1.Bölge Milletvekili Adayı Jülide Sarıeroğlu’nun da katıldığı ve Uğur Işılak Kültür Merkezinde düzenlenen iftar programında bir araya gelen Ak Partililer, daha sonra Belediye Başkanı Memiş Çelik, Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Seyhan, Kadın Kolları Başkanı Aysun Pekmezci’nin de katılımıyla çat kapı ev ziyaretleri yaptılar. Ziyaretlerde 20 yıldır süren istikrarın devamı ve Türkiye Yüzyılının inşası için tercihlerini AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yana kullanmalarını istediler.
CHP’Lİ KADINLAR SAHADA
Öte yandan benzer çalışmalar Cumhuriyet Halk Partisi İlçe teşkilatında da hız kesmeden devam ediyor. CHP’li kadınlar, mahalle mahalle, cadde cadde, sokak sokak ve ev ev gezerek, Genel Başkanları ve Cumhur Başkanı Adayı kemal Kılıçdaroğlu’na destek olunmasını istiyorlar. 20 yıldır ülkenin halinin ortada olduğundan bahseden CHP’li kadınlar, Kılıçdaroğlu’nun seçilmesi halinde birçok şeyin değişeceğini ve daha güzel olacağını ifade ediyorlar.
İlçe Başkanı Mustafa Alıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte İlçemizin merkez ve çevre mahallerini ziyaret ede ekip, Kılıçdaroğlu’na destek verilmesini istiyorlar.
MHP’Lİ VEKİLERDEN KADİR GECESİ ZİYARETİ
14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisinden vekil adayı olan siyasiler Kandil gecesi ilçemizi ziyaret ettiler. Seçim koordinasyon merkezi programları kapsamında milletvekili adayımız Funda Gülerer, Ahmet Karagöz, MHP İlçe yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Muhtarlar Derneği Başkanlığı ziyaret edilip, muhtarlarla sohbet edildi. Daha sonra İlçe esnafınız ziyaret eden MHP’li Milletvekili Adayları Ülkemizin kalkınmasını yine yaparsa Cumhur İttifakı yapar. Bu nedenle Cumhur İttifakına destek verilmesi gerektiğini ifade ettiler.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat