Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Ahmet Sarıtaş; “Kalın Sağlıcakla” diyerek ilçemize Veda Etti

İlçemizde 2020 yılından bu tarafa Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Berat Cömertoğlu Meslek Yüksekokul Müdürü ve Şereflikoçhisar Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nin Dekan Vekilliği görevini yapan Doç.Dr.Ahmet Sarıtaş, bu yıl ilçemizdeki görevlerini bıraktı ve “kalın sağlıcakla” diyerek ilçemize veda etti.
Sarıtaş, bundan sonra görevini Ankara’da, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi bünyesinde olan Teknopark’da devam edecek.
Geçtiğimiz hafta içinde ilçemizde ilişiğini kesen ve Cuma günü de veda ziyaretleri gerçekleştiren Doç.Dr.Ahmet Sarıtaş, gazetemizi de ziyaret ederek veda etti.
Gazetemiz sahibi Yusuf Özdemir ve muhabirimiz Zeynep Görgülü ile görüşen Doç.Dr.Ahmet Sarıtaş, kısa bir sohbetin ardından çalışmalarımızda başarılar diledi.
Hazırladığı veda yazısını da yayınlayan Sarıtaş, veda yazısının tamamında şunları söyledi;
‘Ekibimizle ve tüm hemşerilerimizin katkısıyla Şereflikoçhisar’da okulumuzun bir kampüs ortamına çevrilmesine katkı sunduk. Tuzgölü Yerleşkesi’nin çevre ve peyzaj düzenlemesinin yanı sıra, öğrenci sayısında da gözle görülür artış sağlamayı, Lisansüstü programlar açmayı ve bölümlerimizi alan sıralamasında ilk 5 içerisine sokmayı başardık.
Paydaşlarımız ile birlikte ahenk içerisinde ilçemize ve üniversitemize hizmet etme şerefine nail olduk. İdari görevlerimizin yanında bir akademisyen duruşu ile yanlış gördüğümüz hususları bir Şereflikoçhisarlı olarak düzeltmek için elimizden geleni yaptık.
Acısıyla tatlısıyla görev süresini tamamlamayı Cenab-ı Allah, hamdolsun bize nasip etti. Bize bu görevleri münasip gören kıymetli Rektörlerime teşekkürü bir borç bilirim.
Ayrıca Kaymakamıza, Belediye Başkanımıza, Kamu Kurum Yöneticilerimize, Ticaret ve Esnaf Odası Başkanlarımıza, Siyasi Parti Teşkilatlarımıza, basımımızın değerli temsilcilerine ve her şeyden öte hemşehrilerime teşekkür ediyorum.
Bunun bir veda olmadığını hemşehrilerimizin her ne zaman şahsıma ihtiyaçları olsa yanlarında olacağımı ve Ankara’da bir kardeşleri olduğunu bilmelerini istirham ediyorum.
“Gideriz nur yolu izde gideriz.
Taş bağırda sular dizde gideriz.
Bir gün akşam olur bizde gideriz.
Kalır dudaklarda ŞARKIMIZ bizim…”
Kalın sağlıcakla…’

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat