Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tuzgölü Yerleşkesinde GÖREV DEĞİŞİMİ OLDU

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Şereflikoçhisar Uygulamalı Bilimler Fakültesinde Dekan Yardımcılığı görevi ile Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Şereflikoçhisar Berat Cömertoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürlük görevinde değişim oldu.
2020 yılından bu tarafa ilçemizde görev yapan Doç.Dr.Ahmet Sarıtaş, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Şereflikoçhisar Uygulamalı Bilimler Fakültesinde Dekan Yardımcılığı görevini ve Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Şereflikoçhisar Berat Cömertoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürlük görevini devretti.
Dekan Yardımcılık görevini, fakültede görev yapan Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Yücel’e, Berat Cömertoğlu Meslek Yüksekokul Müdürlüğü görevini de MYO’da görev yapan Doç. Dr. Burhan Günay’a devretti.
Görevler, düzenlenen devir teslim programında devredildi. Tuzgölü Yerleşkesi’nin akademik ve idari personelinin katıldığı devir teslim programında konuşma yapan Doç. Dr. Ahmet Sarıtaş;2020’den beri sürdürdüğü görevini devrettiğini, artık yeni görevini Ankara’da devam edeceğini belirterek, bu süre zarfında kendisine destek olan herkese teşekkürlerini ve şükranlarını iletti.
Tuzgölü Yerleşkesinde Dekan Yardımcılığı görevini devralan Dr.Ahmet Yücel ve Meslek Yüksekokul Müdürlüğü görevini devralan Doç.Dr.Burhan Günay da; Yaklaşık 4 yıllık çalışma süresince birçok fiziki ve akademik çalışmalara imza atan Doç. Dr. Ahmet Sarıtaş’la aynı Üniversite’de görev yapmaktan mutlu olduklarını belirterek, bundan sonraki görevinde kendisine başarılar dilediler.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat