Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Ayakkabı Durağı Açıldı

İlçemiz çarşı merkezi, sağlık sokağına, “Ayakkabı Durağı” isimli yeni işyeri açıldı. Söz konusu işyeri; Kaymakam, Belediye Başkanı, Ak Parti İlçe Başkanı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı, ilçe Milli Eğitim Müdürü ve vatandaşların katılımıyla, dualar edilerek açıldı.
İlçemize yeni açılan işyeri kervanına bir yenisi daha eklendi ve çarşı merkezi sağlık sokağına, “Ayakkabı Durağı” isimli işyeri, düzenlenen törenle açıldı.
Açılış törenine; Kaymakam Zafer Engin, Belediye Başkanı Memiş Çelik, Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Seyhan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atılgan ve vatandaşlar katıldı.
Açılış duasının ardından Kaymakam, Belediye Başkanı, Milli Eğitim Müdürü, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı tarafından açılış kurdelesi kesildi.
İşyerinin gezilmesinden sonra misafirlere verilen ikramın ardından açılış töreni sona erdi.
“Ayakkabı Durağı” isimli işyerinin ortakları Faruk Büykatak ve Selçuk Çelik; “Yeni açtığımız işyerimizde güler yüzlü personellerimizle ve uygun fiyatlarımızla bugünden itibaren ilçemiz halkının hizmetindeyiz. İş yerimize, tüm halkımızı bekleriz. İlçemize hayırlı olsun” dediler.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat