Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

AYBÜ REKTÖRÜ AYDINLI’DAN ŞEREFLİKOÇHİSAR ÇIKARMASI

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim Aydınlı, ekibi ile birlikte ilçemize gelerek önce birtakım ziyaretler gerçekleştirdi. Daha sonra Üniversiteye bağlı ilçemizdeki Tuzgölü yerleşkesindeki okulları ziyaret ederek öğrencilerle ve akademik personellerle bir araya geldi; sıkıntıları, talepleri dinledi ve eğitim üzerinde değerlendirmelerde bulundu. Daire Başkanları ile aylık olağan toplantılarını da ilçemizde yapan Rektör Aydınlı ve ekibi, akşam saat 18.00’de ilçemizden ayrıldı.
AYBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Aydınlı; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, AYBÜ Genel Sekreteri Bünyamin Öztürk, Daire Başkanları ve ekibiyle ile birlikte ilçemize geldi.
Rektör Prof. Dr. İbrahim Aydınlı, ekibi ve hemşerimiz AYBÜ Şereflikoçhisar Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Vekili aynı zamanda Şereflikoçhisar Berat Cömertoğlu MYO Müdürü Doç. Dr. Ahmet Sarıtaş ile birlikte ilçemizde önce birtakım ziyaretler gerçekleştirdi.
İlk olarak sırasıyla Kaymakam Zafer Engin’i ve Belediye Başkanı Memiş Çelik’i ziyaret eden Rektör Aydınlı, ziyaretlerde, Tuzgölü yerleşkesinde bulunan Fakültede ve Meslek Yüksekokullarında öğrenim gören öğrenciler için daha iyi nasıl hizmet sunulabilir? Şereflikoçhisar’a daha iyi nasıl hizmet verilebilir? Ve çeşitli konular üzerine istişarelerde bulunuldu.
AYBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Aydınlı, yaptığı temaslar üzerine yaptığı açıklamada; “Şereflikoçhisar’da bulunan okulların Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’ne geçişi ile birlikte fiziki şartlar ve eğitim kalitesini artırma konusunda gerekli çalışmaları yapmaya ve süreci hızlandırma konusunda planlamalarımızı gerçekleştirdik. Bu planlamalarımızda, Şereflikoçhisar’lı bir akademisyenimiz olan Doç. Dr. Ahmet Sarıtaş hocamıza Şereflikoçhisar’daki okullarımızda çalışarak fiziki ve eğitim konusunda kaliteyi artırmada bize destek sağlar mısın? önerisinde bulunduğumuzda, üniversitemize ve ilçemize hizmet etmekten onur duyacağını belirtti. Bizi de mahcup etmedi. Hem eğitim, hem fiziki, hem de eğitim konusundaki yapılanmalarda başarılı çalışmalar yaptı.
Şereflikoçhisar’da ki okullarımıza desteğimizi sağlıyoruz ve Şereflikoçhisar’da Üniversitemize desteklerini esirgemeyen kuruluşlarımıza da teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
AYBÜ Şereflikoçhisar Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Vekili ve Şereflikoçhisar Berat Cömertoğlu MYO Müdürü Doç. Dr. Ahmet Sarıtaş da; Rektör Prof. Dr. İbrahim Aydınlı’ya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt’a, Genel Sekreter Bünyamin Öztürk’e, üniversitede canla başla çalışan, desteklerini esirgemeyen daire başkanlarına ve rektöre eşlik eden ekibine teşekkür ederek, ilçemizde ve yerleşkede ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.
Sarıtaş ayrıca; Kaymakam Zafer Engin’e, Belediye Başkanı Memiş Çelik’e, Büyükşehir Belediyesi ekiplerine, Ticaret Odası Başkanı Çetin Aslan’a, ilçedeki diğer STK’lara ve İlçe halkına da desteklerinden dolayı teşekkür etti.
REKTÖR ÖĞRENCİLERLE BİRARAYA GELDİ
AYBÜ Rektörü Aydınlı, ekibi ile birlikte Tuzgölü Yerleşkesinde öğrenim gören öğrenciler ile bir araya gelerek öğrencilerin istek ve talepleri üzerine bir saate yakın hasbihal etti, daire başkanları ile Tuzgölü Yerleşkesinde bulunan okulların ihtiyaç ve taleplerini görüştü ve Akademik personel ile eğitim üzerine değerlendirmelerde bulundu.
Ayrıca AYBÜ Rektörü Aydınlı ve ekibi, aylık olağan toplantılarını Şereflikoçhisar Uygulamalı Bilimler Fakültesinde gerçekleştirdi.
Şereflikoçhisar’daki temaslarından, Tuzgölü yerleşkesinde yapılan çalışmalardan ve misafirperverliklerinden dolayı memnun olduklarını belirterek kendilerinde güzel olumlu izlenim bırakıldığını söyleyen Rektör Aydınlı ve üst yönetim ekibi, aynı günün akşamı ilçemizden ayrıldı.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat