Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Başkan Koçak, Bayram mesajı yayınladı

Belediye Başkanı Mustafa Koçak Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınlayarak kıymetli Şereflikoçhisarlı hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı’nı en içten dilekleriyle kutladığını belirtti.
Belediye Başkanı Mustafa Koçak yayınladığı kutlama mesajında; “Paylaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği manevi zenginliklerin harmanlandığı bir Ramazan ayını tamamlayarak Ramazan Bayramına kavuşmanın heyecanı ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlar milli ve manevi duygularımızın bütün güzelliklerini harmanlayan, küslerin barıştığı, sevinci, heyecanı ve mutluluğu paylaştığımız müstesna günlerdendir. Bizler bu güzel günlerin fırsatlarını bilerek aramızdaki sevgi, birlik, beraberlik, kardeşlik ve büyük bir aile olmanın farkındalığıyla bu güzel günü gerçek manasında idrak edeceğiz.
Şereflikoçhisar’da hiçbir hemşehrimizin bayramı mutsuz, üzgün geçirmeyeceği, yatağına aç girmeyeceği, kendisini yalnız hissetmeyeceği, hep birlikte yaşayacağımız güzel ve aydınlık bir memleket inşası için, canla başla çalıştığı, gelişen, değişen ve büyüyen bir Şereflikoçhisar’ın el ele mimarları olacağımız bir dönemin başlangıcı olmasını temenni ederek, saygıdeğer Şereflikoçhisar halkımız başta olmak üzere milletimizin ve bütün İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyor; bayramın tüm insanlığa dostluk, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum. ”dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat