Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Baz İstasyonunda İntihar Girişimi

Bunalıma giren genç Baz İstasyonu direğine çıkarak intihar girişiminde bulundu. Saatlerce süren ikna çabaları sonrası genç, çıktığı direkten aşağıya indi.
Pazar günü sabah saatlerinde İlçemiz Kale Mahallesinde bulunan baz istasyonu direğine çıkan genç intihar girişiminde bulundu. Tüm ikna çabalarına rağmen 3 saat baz istasyonunda kalan Murat S. İsimli şahıs, en son Muhtarlar Derneği Başkanı Öztekin Kacar’ın iknaları sonucu aşağıya inmeye razı oldu ve Murat S., baz istasyonundan inerek intihar etmekten vazgeçti.
Olay; Kale mahallesi Yavuz sokakta bulunan baz istasyonunda meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre; İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bir şahsın intihar teşebbüsünde bulunması ihbarının alınmasından itibaren olay yerine İlçe Emniyet Müdürlüğü personelleri, İtfaiye ve 112 acil servis ekibi gitti. Ayrıca, güvenliği sağlamak amacıyla herhangi bir olumsuz olaya neden olmamak için BEDAŞ tarafından da elektrikler kesildi.
Aslen Fethiyeli olduğu ama Adıyaman’da ikamet ettiği belirtilen Murat S. İsimli şahsın Gölbaşı’ndan Adana’ya gittiği sırada ilçemizde bulunan söz konusu yerdeki baz istasyonuna çıkarak, “Vali Bey’e ve basın mensuplarına bilgi verilmesini, sorunlarını dile getirmek istediğini yoksa intihar etmek istediğini” söyledi.
Saatlerce Baz istasyonunda soğuk havada kalan Murat S. İsimli şahıs, tüm ikna çabalarına rağmen aşağıya inmedi. Hatta olay yerine gelen ilçe Rehabilitasyon Merkezinde görevli personellerin de ikna etme çabaları sonuçsuz kaldı.
Üç saat sonra olay yerinde bulunan Muhtarlar Derneği Başkanı Öztekin Kacar’ın; “Nereye gitmek istiyorsan, kiminle görüşmek istiyorsan yardımcı olacağım, söz” demesi üzerine Murat S., ikna olarak baz istasyonundan indi ve korku saldığı herkesi rahatlattı.
Murat S. İsimli şahıs İlçe Emniyet ekipleri tarafından gerekli muayene yaptırılıp, ifadesi alınmak üzere Karakola götürüldü. Murat S. İsimli şahsın yaklaşık 57 suç kaydı olduğu, olayla ilgili soruşturmanın ise devam ettiği öğrenildi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat