Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Büyükşehir Grup Yollarında Satı Kaplama Asfalt Çalışması Yapılıyor

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Şef Yardımcısı Süleyman Baysal, Fen İşleri tarafından çevre mahallelerinin grup yollarında satı kaplama asfalt çalışmalarının yapıldığını ve merkez mahallelerde de yama çalışması yapıldığını belirterek; “Büyükşehir Belediyesi olarak tüm kurumlarımızla koordineli şekilde çalışmalarımız devam edecektir” dedi.
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Şef Yardımcısı Süleyman Baysal, Fen İşleri tarafından çevre mahallelerinin grup yollarında asfalt çalışması yapıldığını ve merkez mahallelerde de yama çalışması yapıldığını belirtti.
Çevre mahallelerin grup yollarının asfaltlama çalışmaları ile ilgili olarak bilgi veren Fen İşleri Şef Yardımcısı Süleyman Baysal; “Şereflidavutlu Mahallesi girişinden Palazobazı, Musular, Kadıncık grup yollarımızda, Kadıncık ve Musullar mahallelerinin giriş yolları da dahil Palazobası, Yazısöğüt bağlantı noktası olmak üzere toplam 16 km’lik grup yollarımızda satı kaplama asfalt çalışmaları başlamıştır” dedi.
Yama çalışmalarıyla ilgili olarak ta Baysal; “TOKİ’de yama çalışmaları başladı. Tuzla Mahallesinde yama çalışmaları devam ediyor. Muhtarlarımızdan gelen talep doğrultusunda yama çalışmaları yapıyoruz. Çavuş mahallesi grup yolunu, Hamzalı-Çavuş bağlantı yolunun ve Sanayi Mahallesinin yama çalışmaları biterken Sarıkaya Mahallesinde yama çalışmaları devam ediyor.
Ayrıca pancar hasadı öncesi çiftçilerinden gelen talepler doğrultusunda tarım yollarında düzeltme çalışmalarının büyük bir çoğunluğu bitti ve çalışmalar devam ediyor.
Büyükşehir ANFA birimini de teşekkür eden Süleyman Baysal; “Yama çalışmalarının icra faaliyetlerinde personel desteğini esirgemeyen ANFA birimimize teşekkür ediyoruz” dedi.
Baysal, son olarak; “Büyükşehir Belediyesi olarak tüm kurumlarımızla koordineli şekilde çalışmalarımız devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat