Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

ADD İlçe Başkanı Rahmi Yalçınkale; “ADD Genel Merkez Olağan Genel Kurulu’nda Metin Kutlu’nun listede yer almasına başardık”

Atatürkçü Düşünce Derneği İlçe Başkanı Rahmi Yalçınkale, Pazar günü Ankara’da yapılan ADD Genel Genel Merkez 16. Olağan Genel Kurul seçimi ile ilgili basın açıklaması yaptı. Açıklamada; Seçimi kazanan Mustafa Hüsnü Bozkurt’un listesine Metin Kutlu’nun da yer aldığını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.
Atatürkçü Düşünce Derneği İlçe Başkanı Rahmi Yalçınkale, Pazar günü Ankara’da yapılan ADD Genel Genel Merkez 16.Olağan Genel Kurul seçimi ile ilgili basın açıklaması yaptı. Açıklamada; Seçimi kazanan Mustafa Hüsnü Bozkurt’un listesine Metin Kutlu’nun da yer aldığını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.
Açıklamasında; “Genel başkan ve yönetim kurulu listesine Şereflikoçhisar’dan bir üyemizin bulunması için yoğun bir mesai harcayarak değerli arkadaşımız Sayın Metin Kutlu’yu listeye sokmayı başardık” diyen Rahmi Yalçınkale’nin açıklamasının tamamı ise şöyle;
“ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ genel merkez 16.olağan genel kurul seçim sürecine girdiği andan itibaren ilçemizde de bu süreci hem üyelerimiz hem de yönetim kurulumuzla beraber yakinen ilgilenme imkanını pandemi sürecini de göz ardı etmemek kaydı ile gerek sosyal medyadan (zoom) toplantılarına katılarak gerek Ankara’da salon toplantılarına katılarak seçim sürecini en iyi nasıl değerlendirebiliriz.
Nasıl ilçemiz için faydalı olabilirizi enine boyuna düşünerek aldığımız karara bağlı çalışmalarımızı yaptık. Dört birbirinden değerli genel başkan adayları bulunmakta idi Mustafa Hüsnü Bozkurt, Türker Ertürk, Tolga Kale ve Ayhan Yalçınkaya bu isimler üzerinde yönetim kurulumuzdan aldığım destek doğrultusunda Mustafa Hüsnü Bozkurt, aday adayı yanında yer aldık.
Genel başkan ve yönetim kurulu listesine Şereflikoçhisar’dan bir üyemizin bulunması için yoğun bir mesai harcayarak değerli arkadaşımız Sayın Metin Kutlu’yu listeye sokmayı başardık.
İlçem için bir başarı, şahsım için bir gurur kaynağı olarak gördüğüm bu başarıyı en başta üyelerime, yönetimime, kuruluma, genel kurula katılarak beni onure eden CHP ilçe Başkanı ve ADD Genel kurul Delegesi Sayın Mustafa Alıcı’ya, CHP ilçe Yönetim kurulu Sayın Ramazan Yılmaz’a, belediye meclis üyesi eski CHP ilçe başkanı Sayın Eyyüp Doğan’a ve listeyi delerek giren Sayın Metin KUTLU kardeşime kongrede bize destek veren bütün arkadaşlara telefonla arayan desteklerini esirgemeyen bütün dostlarıma, 16. Olağan Genel Kurulunda oy veren vermeyen bütün delegelere yürekten teşekkür ediyor candan kutluyorum.
Genel başkanım Sayın Hüsnü Bozkurt’a da çıktığı bu yolda başarılar diliyor hem ilçeme hem de ülkeme hayırlı olmasını temenni ediyorum, saygılarımla.”

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat