Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Dolu yağışı kazalara neden oldu

Geçtiğimiz hafta içerisinde Ankara-Niğde otobanı Acıkuyu yakınlarında dolu yağışı nedeniyle 4 ayrı kaza meydana geldi. Kazada araç sürücüleri hafif şekilde yaralanırken, araçlarda ise yüklü miktarda hasar meydana geldi.
Geçtiğimiz hafta içerişinde ani iklim değişiklikleri nedeniyle Ankara-Niğde otobanı Acıkuyu yakınlarında dolu yağışı meydana geldi. Bir anda bastıran ve her yeri beyaza bürüyen dolu yağışı sonrası kayganlaşan yol kazalara neden oldu. Aynı yerde saat 14:00 gibi üç araç sürücüsü kayganlaşan yol nedeniyle aracın kontrolünü kaybederek kaza yaptı. Kontrolden çıkan araçlar yolun kenarında bulunan bariyerlere çarparak dururken, kazada araç sürücüleri ise hafif yaralandı.
Son kaza ise akşam saatlerinde yine diğer kazaların olduğu yerde yaşandı. Diğer kazalar gibi kayganlaşan yol nedeniyle kontrolden çıkan araç, yan tarafta bulunan bariyerlere çarparak durabildi. Kazada yaralanan olmazken, araçta yüklü miktarda hasar meydana geldi. Kazalarla ilgili soruşturmaların ise devam ettiği öğrenildi

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat