Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

DURSUN ERASLAN; “ESNAFIMIZA CAN SUYU OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ!”

Şereflikoçhisar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Eraslan, bir yıllık görev süresini değerlendirdiği bir basın açıklaması yaparak, 12 ay içerisinde yapılan çalışmalar hakkında rakamsal olarak açıklama yaptı.
Temmuz 2021 yılında yapılan olağan seçimli kongre sonrası başkanlık koltuğuna oturan Dursun Eraslan, 12 aylık görev süresi boyunca esnafa verilen hizmetleri anlattığı açıklamasında 200.000 TL olan kredi kullanım limitinin kademeli olarak 350.000 TL’ye çıktığını ifade etti.
Şereflikoçhisar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin birinci sınıf kooperatif olduğunun altını çizen Eraslan, 4 Temmuz 2021 – 4 Temmuz 2022 tarihleri arasında toplam 1038 dosya hazırlanarak esnafın kredi talebine cevap verildiğini söyledi.
Eraslan; “Şereflikoçhisar esnafı için kooperatif çalışanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ile özverili çalışmalarımız sonucu bir yıl içerisinde toplam 1038 esnafımızın kredi talebine cevap verdik. Bu rakam çalışma günlerine göre hesaplandığında aylık ortalama 90, günlük ise ortalama 5 esnafımıza hizmet verdiğimiz anlamına gelmektedir” dedi.
Esnafa düşük faizli ve uygun ödeme koşullu kredi sunarak, Şereflikoçhisar esnafına can suyu olduklarını da dile getiren Başkan Dursun Eraslan; “Plasman limitimiz 185 milyon liranın üzerinde. Bir yıl içerisinde binden fazla esnafımızın zor anında kooperatif olarak yanlarında yer aldık. 30 esnafımızın ticari araç almasına, yedi esnafımızın ise iş yeri almasına destek olduk” diyerek verilen kullandırılan krediler ile ilgili olarak kamuoyunu bilgilendirdi.
Hem kredi artırımında hem de ihtiyaç duyulan limitin hızlı bir şekilde kooperatif hesabına aktarılması noktasında sorun yaşamadıklarını dile getiren Eraslan; “TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül’e teşekkür ediyorum” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat