Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Ekinci Aday Adaylığını Açıkladı

Bir dönem MHP İlçe Başkanlığı yapan İlçemiz esnaflarından Sinan Ekinci, 31 Mart’ta yapılması planlanan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisinden İlçemiz Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.
31 Mart’ta yapılması planlanan yerel seçimlere aylar kala partilerin aday adayları açıklama yapma yapmaya başladı. Bir dönen İlçemiz Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı yapan İlçemiz esnaflarından Sinan Ekinci 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde İlçemiz Milliyetçi Hareket Partisinden Aday Adayı olduğunu açıkladı.
Konu ile ilgili gazetemize açıklama gönderen ve Şereflikoçhisar kamuoyuna saygıyla duyurulur diyen Ekinci; “ Bilindiği üzere, bu yaşıma kadar hep memleketimiz olan Şereflikoçhisar’da yaşadım ve ömrüm olduğu müddetçe de burada yaşayacağım. Uzun yıllardır Sigorta Acentesi, esnaf olarak işime devam ediyorum. Gözümü daha ortaokul, liseden itibaren ülkü ocaklarında açtım ve gün geldi iftihar ettiğim Ocak Başkanlığı, gün geldi Mensubu olduğum Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı olarak hizmet vermek nasip oldu” dedi.
Bu aşamadan sonra da, güzel ilçemiz Şereflikoçhisar’a Milliyetçi Hareket Partisi’nden Belediye Başkan aday adayı olduğumu kıymetli hemşehrilerim ve ülküdaşlarımın bilmesini istiyorum diyen Ekinci; “ Bu vesileyle bütün ülküdaşlarımı ve kıymetli hemşehrilerimi selamlıyor, kamuoyuna saygıyla duyuruyorum” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat