Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Ülgerler Ayakkabıdan Bahar Kampanyası

İlçemiz Yeni Mahalle Kaymakam Lojmanı karşısında yaklaşık 15 yıldır hizmet veren, tecrübe ve müşteri güveni kazanan Ülgerler Ayakkabı Bahar kampanyası başlattı. Tanınmış markaların orijinal ürünlerini piyasanın neredeyse yarı fiyatına satan Ülgerler Ayakkabı yetkilileri, “Bu fırsat kaçmaz. Müşterilerimizi tanınmış firmaların orijinal ürünlerini görmek için mağazamıza bekliyoruz” dedi.
Hayat pahalılığının her geçen gün arttığı, vatandaşların alım gücünün düştüğü şu zorlu günlerde İlçemiz Esnafları düzenlemiş oldukları çeşitli kampanyalar ile müşterilerine yardımcı olmak istiyor. İlçemiz Yeni Mahalle Kaymakam Lojmanı karşısında yaklaşık 15 yıldır Bayan – Bayan- Çocuk Ayakkabısı ve Çanta sektöründe hizmet veren Ülgerler Ayakkabı Bahar kampanyası başlattı.
Yapmış oldukları kampanya ile bilindik ve ünlü markaların orijinal ürünlerini neredeyse piyasanın yarı fiyatına satan Mağaza Sahibi Yusuf Ülger; “ Piyasalar malum ortada. Her şey zamlandı. Vatandaşımızın alım gücü düştü. Malum okulların açılması ile birlikte ihtiyaçlarda arttı. Bizde bu zorlu süreçte vatandaşlarımızın yanında olmak istedik. Bu vesile ile Bahar kampanyası başlattık” dedi.
ÜRÜNLERİMİZ ORJİNALDİR!
Yapmış oldukları kampanya ile bilindik ve ünlü markaların ürünlerinin yer aldığına dikkat çeken Yusuf Ülger; “ vatandaşlarda şöyle bir algı oluşmuş. Bir ürün ucuzsa kötüdür. Satmış olduğumuz ürünlerin bire bir orijinal ürünler. Kesinlikle İmitasyon ürünler değildir. Zaten satmış olduğumuz ürünlerin arkasındayız. Her hangi bir sorun yaşanırsa bizler buradayız ve satmış olduğumuz ürünün arkasındayız” dedi.
HEDİYE ÇEKLERİ İLE HİZMETİNİZDEYİZ
Öte yandan bazı hayırsever vatandaşlarımızın ihtiyaç sahibi ailelere yardım yaptıklarına da değinen Ülgerler Mağazası Sahibi Yusuf Ülger; “ yardım yapmak isteyen hayırsever hemşehrilerimiz Mağazamıza gelerek arzu ettikleri miktarda hediye çekleri alarak ihtiyaç sahibi ailelere teslim edebilirler. Hatta bu hediye çekleri için ekstra bir indirimiz söz konusu. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimizi mağazamıza bekliyoruz” dedi.
Ülgerler ayakkabının yapmış olduğu kampanyaya vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve kampanyaların devam edeceği öğrenildi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat