Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Emniyet Uyuşturucu avına devam ediyor

İlçemiz Emniyet teşkilatı geçtiğimiz haftalarda yapılan uyuşturucu operasyonuna bir yenisini daha ekledi. Bir kaç şahsın hal ve hareketlerinden şüphelenen Emniyet Güçleri yapmış oldukları tahkikat sonrası şahsın üzerinden PC PC isimli bir miktar uyuşturucu yakaladı.
İlçemiz Emniyet teşkilatı sayıları her geçen gün artan ve masum kişileri zehirleyen Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Geçtiğimiz haftalarda yapılan başarılı operasyonlara yenileri eklendi. Emniyet teşkilatı gerek şahıs üzerinde yapmış oldukları aramalarda gerekse yapmış oldukları tahkikat sonrası uyuşturucu kullanan ya da ticareti yapan kişilere darbe vurmaya devam ediyor.
Uyuşturucu olayı ile ilgili iddialara göre, İlçemiz Zafer Okulu Caddesi ve eski Pazar yeri yakınlarında bir şahsın hal ve hareketlerinden şüphelenerek takibe alan Emniyet Güçleri yapmış oldukları tahkikat sonrası şahsı üzerinden bir miktar PC PC isimli uyuşturucu madde ele geçirdiler.
Yine İlçemizin farklı noktalarında takibat yapan Emniyet Güçleri yaklaşık 8 şahıs hakkında TCK 191. Madde olan uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yaptığı edinilen bilgiler arasında yer aldı.
Emniyet Teşkilatının önümüzdeki günlerde de benzer çalışmalar yapacağı, uyuşturucu operasyonları ile ilgili soruşturmaları ise devam ettiği öğrenildi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat