Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Genç Muhtar Sembolik Mazbatasını Aldı

İlçemiz Şehit Figen Gündüz Yatılı Bölge Ortaokulu’nda yapılan muhtarlık seçimlerinde oyların büyük çoğunluğunu alan Çınar Özdemir kazandı.
Arkadaşları arasında muhtar lakabıyla bilinen Çınar Özdemir, yoğun baskılara dayanamayarak 31 Mart Seçimlerinde okul muhtarlığı için adaylığını ilan etti.
Seçim sürecinde yürüttüğü başarılı propagandalarla ünü okul sınırlarını aşan Çınar Muhtar; 12 yaşında olmasına rağmen 31 Mart günü okul binasında yapılan sembolik seçimde ipi göğüsleyerek muhtar seçildi. Böylelikle ilçemizin ve ülkemizin en genç muhtarı unvanını kazandı.
İlçe seçim kurulu Başkanı Sema Bayram Aktaş’tan, büyük bir gururla mazbatasını teslim alan genç muhtar Çınar Özdemir; yapacağı çalışmalar hakkında da bilgi verdi.
‘Okulumuz Ankara’nın tek Yatılı Bölge Ortaokulu olması sebebiyle diğer okullara göre nispeten özel bir pozisyonda bulunmaktadır. Buna bağlı olarak ben ve diğer arkadaşlarımın ihtiyaçları birtakım farklılıklar göstermektedir. Şöyle söyleyeyim; henüz Tuz Gölü’nü görmemiş ve Anıtkabir’e gitmemiş pek çok arkadaşım var. Bu noktada okul gezileri düzenlemeyi ve sosyal-kültürel çalışmalar yapmayı düşünüyorum. Ayrıca okulumuzun fiziksel aktivite çeşitliliğini artırmak açısından bir halı sahaya ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. İşte bu konularla ilgili yoğun çalışmalar yapacağız.
‘Yapabiliriz!’ sloganıyla çıkmış olduğum bu yolda, sembolik olsa da bu mazbatayı bana teslim eden ilçe seçim kurulundaki büyüklerime, okulumdaki tüm öğretmenlerime ve kıymetli arkadaşlarıma teşekkür ediyor; mazbatamın okulumu temsilen yapacağım görüşmelerde bana güç katacağına inanıyorum. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat