Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Gençlik Merkezi tarafından Ankara’ya kültür gezisi düzenlendi

İlçe Gençlik Merkezi ve İlçe Müftülüğü gençlik koordinatörlüğünde Kur’an kursu öğrencileri için Ankara’ya kültür gezisi düzenlendi. Gezi kapsamında; Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Hacı Bayram Veli Hz.Türbesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı gibi yerler ziyaret edildi.
İlçe Gençlik Merkezi ve İlçe Müftülüğü gençlik koordinatörlüğünde Kur’an kursu öğrencileri için Ankara’ya kültür gezisi düzenlendi.
İlçe Gençlik Merkezi ve İlçe Müftülüğü gençlik koordinatörlüğü bünyesinde başlatılan çalışmada, ilk olarak 30 kişiden oluşan Mustafacık Camii Kur’an-ı Kursu öğrencileri günübirlik Ankara gezisine katıldı.
Gezide, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ni gezen gençler daha sonra Gençlik ve Spor Bakanlığında Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir’in misafirliğinde öğle yemeğine katılarak Bakanlığın misafiri oldular.
Gün içerisinde Hacı Bayram Veli Hz. Türbesi ve bir dizi ziyaret de gerçekleştiren kafile, aynı gün akşamüzeri ilçeye geri döndüler.
İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Burak Kocabeyoğlu da gezi hakkında; “İlçemiz gençlerinin sosyalleşmesi amacıyla bu tür kültür gezilerimiz devam edecektir. Biz, bizden talep olduğu sürece farklı ve genç gruplara düzenli geziler düzenleyeceğiz” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat