Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Halil Altundağ; “Esnaf ve Sanatkar Arkadaşlarımdan Bir Halk İnsanı Olarak Desteğinizi Bekliyorum”

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkan Adayı Halil Altundağ, basın açıklaması yaparak esnaf ve sanatkarlardan destek beklediğini söyledi.
Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimlerine sayılı günler kala adaylar destek çağrısında bulunmaya devam ediyor. Gazetemize açıklama yapan Halil Altundağ “Esnaf ve Sanatkar arkadaşlarımdan bir halk insanı olarak desteğinizi bekliyorum” dedi.
Altundağ açıklamasına şöyle devam etti. “Saygı değer Esnaf ve Sanatkar kardeşlerim; 05.07.2021 pazartesi günü yapılacak olan Şereflikoçhisar Esnaf Sanatkarlar ve Kredi Kooperatifi seçimi için başkanlık adaylığımı koydum.
Öncelikle benim arkamda hiçbir siyasi güç yoktur. Ben bileğimin gücüyle çıktım. Sizlerin refahı, huzuru için sorunlarınızı bilen bir esnaf kardeşiniz olarak sizleri yanımda görmekten gurur duyarım.
Siz varsanız bizde varız, birlikten kuvvet doğar. Biz bu yola alnımız ak çıktık. Şereflikoçhisar Esnaf ve Sanatkarlarımıza en iyi hizmeti sunarak her zaman destek vereceğimize söz veriyoruz. Yemeye değil dağıtmaya geldik. Artık Şereflikoçhisarımıza bir yenilik gelmesi şart oldu.
Siz Esnaf ve Sanatkar arkadaşlarımdan bir halk insanı olarak desteğinizi bekliyorum. Saygı ve sevgi ile saygılarımı sunuyorum, hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat