Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Halil Altundağ Kooperatif Başkanlığına aday olduğunu açıkladı “SORUMLULUK ALMAYA HAZIRIM!”

İlçemiz Güven Tır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Halil Altundağ, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına aday olduğunu açıklayarak; “esnaf kefaletimizin ihtiyaç duyduğu iradeyi yerine getirmek için sorumluluk almaya hazır olduğumu ve Başkanımızın bıraktığı yerden devam ederek Başkanlığa aday olduğumu kamuoyuna duyuruyorum” dedi.
İlçemiz Güven Tır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Halil Altundağ, basın açıklaması yaparak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
“Sorumluluk almaya hazırım” diyen Altundağ’ın basın açıklaması ise şöyle;
Değerli hemşehrilerim ve saygıdeğer arkadaşlarım; “
Açıklama yapmadan önce S.S.Şereflikoçhisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanımız Mihtat Eraslan’ı, rahmet ve saygı ile anıyorum.
Öncelikle sizlerin refahı, huzuru ve esnaf kefaletimizin ihtiyaç duyduğu iradeyi yerine getirmek için sorumluluk almaya hazır olduğumu ve Başkanımızın bıraktığı yerden devam ederek Başkanlığa aday olduğumu kamuoyuna duyuruyorum. Her şey Şereflikoçhisar halkı ve esnafı için elimden gelenin en iyisini sizler için yapacağımıza kimsenin şüphesi olmasın. Kooperatifimizin uzun vadeli strateji ve büyük ciddiyetle almaya değil vermeye gelmiş bir ekip olarak, kişisel ön görülerle değil kooperatif şeklinde yönetilmesini kendimize bir görev olarak görüyoruz. Gerekli sorumlulukları üstlenmeye hazırız.
Şimdiden herkese teşekkür eder, saygılarımı arz ederim.”

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat