Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

İlçe Belediyesi sorumluluk sahası gözetmeksizin asfaltlama çalışmalarına hız verdi

İlçemiz Belediyesi kış ayı öncesi asfaltlama çalışmalarına hız verdi. Küçükşehir Büyükşehir ayrımı gözetmeksizin aciliyet durumu arz eden yollarda İlçemiz Belediyesi ekipleri gece gündüz asfalt çalışmasına devam ediyor. Kış ayı öncesi başlatılan asfaltlama çalışmasında yaklaşık 8 bin ton asfalt serimi gerçekleştirildi.
İlçe genelinde Belediye Başkanı Memiş Çelik’in talimatları doğrultusunda sürdürülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Kış ayları öncesinde Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından sürdürülen yol çalışmalarında sıcak asfalt serimi, sıcak asfalt yama, kilitli parke taşı ve bordür uygulamaları, sathi kaplama ve temel malzeme serim çalışmalarını sürdürüyor.
Belediye Başkanı Memiş Çelik sürdürülen yol çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamasında önceliklerinin kıymetli hemşehrilerimizin mağduriyetlerini gidermek olduğunu ifade ederek; “Şereflikoçhisar Belediyesi olarak sorumluluk sahası gözetmeksizin aciliyet durumuna göre yol yapım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandıkları Büyükşehirin sorumluluğunda bulunan fakat tadilatı yapılmayan birçok noktada hemşehrilerimizin mağduriyetlerini gidermek için yol çalışmalarımızı gerçekleştirdik. ” Dedi.
İlçe genelinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarının aralıksız devam ettiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Memiş Çelik; “İlçemizin birçok noktasında yol çalışmalarımız devam ediyor merkez mahallelerimiz olan Kale, Sarıkaya, Sanayi, Yeni, Hacıenbiya, Emek ve Cumhuriyet mahallelerimizde deforme yollarda sıcak asfalt serimi ve yama uygulamalarımızı sürdürüyoruz.” Dedi.
Kış ayları öncesi 8 Bin Ton asfalt seriminin gerçekleştirildiğini ifade eden Belediye Başkanı Memiş Çelik, sathi kaplama çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamasında, Çalören, Gülhüyük ve Devekovan mahallelerinin de yaklaşık 17 Km. asfalt sathi kaplama çalışmalarının tamamlandığını belirtti.
Yol yapım bakım ve onarım çalışmaları kapsamında merkez ve dış mahallelerimizde, kilitli parke taşı ve bordür uygulamalarının da aralıksız devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Memiş Çelik; “Göreve ilk geldiğimiz günden bu yana sürdürdüğümüz kilitli parke taşı ve bordür uygulamalarımıza devam ediyoruz. Tadilat ve uygulama çalışmalarımız Kale, Tuzla, Mehmet Akif Ersoy, Boğaziçi, Sanayi, Karandere, Kacarlı, Devekovan, Hacıbektaş ve Çayırönü mahallelerimizde gerçekleştirildi. Uygulama ve tadilat çalışmaları kapsamında yaklaşık 60 Bin metre kare kilitli parke taşı ve 5 Bin metre bordür uygulamasını tamamladık.” Dedi.
Mesai mefhumu gözetmeksizin yol bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Memiş Çelik; “İlçe genelinde yol yapım çalışmalarımıza devam ediyoruz, vatandaşlarımızın kış ayları öncesi sorun yaşamamaları için ilçe genelinde ekiplerimizle birlikte saha çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat