Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne Üstün başarıdan dolayı teşekkür belgesi verildi

Ankara İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 2020 yılında hedeflenen gıda denetim sayısının üzerinde gıda denetimi yaparak üstün başarı gösteren 14 ilçenin Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne teşekkür belgesi verildi. 14 İlçe arasında bulunan Şereflikoçhisar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünün teşekkür belgesini de Vali Yardımcısı Ayhan Özkan’dan Müdür Vekili Ercan Çevik aldı.
Ankara İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 2020 yılında hedeflenen gıda denetim sayısının hedefin üzerinde gıda denetimi yaparak üstün başarı gösteren 14 ilçenin Tarım ve Orman Müdürlüğü teşekkür belgesi aldı.
Yaptığı denetimlerle üstün başarı göstererek 14 ilçe arasında bulunan Şereflikoçhisar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün teşekkür belgesini Vali Yardımcısı Ayhan Özkan’ dan İlçe Tarım ve Orman Müdürü V. Ercan Çevik’e verildi.
EKİPLERİMİZ 2020 YILINDA 1139 GIDA DENETİMİ GERÇEKLEŞTİ
Teşekkür belgesi hakkında bilgi veren ve mutlu olduğunu ifade erek, “Halkımızın sağlığı için ekip olarak daha da gayret göstereceğiz” diyen İlçe Tarım ve Orman Müdür V.Ercan Çevik; “İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüzce 2020 yılında İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüz tarafından belirlenen yıllık gıda denetim hedefi 1137 olup, halkımızın sağlığı göz önünde bulundurulup; hedefin üzerine çıkılarak, 1139 gıda denetimi gerçekleştirilmiş, denetimler esnasında üç işletmeye 5996 sayılı kanuna aykırı davranmaktan dolayı 6351 TL idari para cezası uygulanmıştır. Ayrıca, pandemi nedeniyle, Maske-Mesafe-Temizlik kontrolü açısından 4380 Adet denetim yapılmıştır.
İlçe Müdürlüğümüz ve İlçe Ziraat Odasınca 27.05.2021 tarihinde İlçemiz Geçitli Mahallesinde düzenlenen, Vali Yardımcısı Ayhan Özkan, il Tarım Ve Orman Müdürü Bülent Korkmaz, İlçelerin Ziraat Odası Başkanları ve 25 İlçe Müdürünün katıldığı toplantıda, kuraklık ve bazı konularda değerlendirmeler yapılmıştır. Toplantı bitiminde yapılan gıda ve diğer denetimlerde üstün başarı gösteren 14 İlçenin yani; Şereflikoçhisar, Yenimahalle, Kalecik, Çamlıdere, Altındağ, Etimesgut, Kahramankazan, Haymana, Çankaya, Pursaklar, Ayaş, Gölbaşı, Elmadağ ve Mamak İlçe Müdürlerine Vali Vasip Şahin adına Vali yardımcısı Ayhan Özkan tarafından teşekkür belgesi verilmiştir.
Şereflikoçhisar’ a ait başarı belgesini Vali Yardımcısı Ayhan Özkan’ dan alan İlçe Tarım ve Orman Müdürü V. Ercan Çevik, mutlu olduğunu belirterek “Halkımızın sağlığı için ekip olarak daha da gayret göstereceğiz” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat