Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

İlçemizde de “Bİ HAREKATINA BAKAR HAYAT” Etkinliği Gerçekleştirildi

İçişleri Bakanlığı tarafından trafik güvenliğine dikkat çekmek amacı ile “Bi Hareketine Bakar Hayat” sloganıyla, 81 ilde eş zamanlı olarak yapılan emniyet kemeri uygulaması, tüm yurtta olduğu gibi İlçemizde de gerçekleştirildi. Uygulamada sürücülere, emniyet kemerinin önemi konusunda uyarılarda bulunuldu ve broşür dağıtıldı.
İçişleri Bakanlığı tarafından trafik güvenliğine dikkat çekmek amacı ile “Bi Hareketine Bakar Hayat” sloganıyla, 81 ilde eş zamanlı olarak yapılan emniyet kemeri uygulaması tüm yurtta olduğu gibi İlçemizde de gerçekleştirildi.
Tuzgölü meydanında gerçekleştirilen emniyet kemeri uygulamasına; Kaymakam Zafer Engin, Belediye Başkanı Memiş Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Çitken ve personelleri ile İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen İzzet Şahin ve personelleri katıldı.
“Kampanya kapsamında emniyet kemeri uyarısında bulunulacağını” belirten Kaymakam Zafer Engin; “11 Kasım’da Türkiye genelinde tüm illerde ve ilçelerde, “Bi harekete bakar hayat” kampanyası kapsamında bilinçlendirme ve duyarlılık oluşturma amacıyla Belediye Başkanlarımız, İlçe Jandarma ekiplerimiz ile İlçe emniyet Müdürlüğü personellerimiz, Daire Amirlerimizle, Sivil Toplum Kuruluşlarımızla ve vatandaşlarımızla birlikte emniyet kemerinin önemini anlatan bu etkinliği gerçekleştirmiş oluyoruz. Bugün burada, sürücülerimize emniyet kemerini takmaları konusunda uyarıp broşür dağıtacağız. Sürücülerimizin emniyet kemerini takmaları temennisinde bulunularak, hayırlı yolculuklar diliyoruz” dedi.
Uygulama sırasında; Kaymakam, Belediye Başkanı, İlçe Jandarma Komutanı ve personelleri ile İlçe Emniyet Müdürü ve personelleri tarafından sürücülere, emniyet kemerinin önemi konusunda uyarıda bulunuldu, emniyet kemeri takmayan sürücüler, emniyet kemerini takmaları söylenirken emniyet kemeri takan sürücülere de teşekkür edildi ve tüm sürücülere tanıtım broşürleri dağıtıldı.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat