Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

İlçemize yeni bir Ağız ve Diş sağlığı Polikliniği açıldı

İlçemize yeni bir Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği açıldı. Açılışını Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok yaptı.
İlçemize Ak Parti’nin Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, açılıştan sonra Kale Mahallesi Karakol binasının arka tarafında bulunan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinin açılışın da gerçekleştirdi.
İlçe Müftüsü İsmail Göksu tarafından yapılan açılış duasının ardından açılış kurdelesi de; Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Milletvekili Murat Alpaslan, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Ak Parti İlçe Başkanı Levent Sarıkaya ve MHP İlçe Başkanı Halil Şahan tarafından hayırlı olması temennisiyle kesildi.
İş yerini gezen Turgut Altınok ve beraberindekiler, Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği sahipleri Uzman Diş Hekimi Engin Çetin’e ve Diş Hekimi Şakir Doğualp’a hayırlı olsun diyerek, başarılar diledi.
Diş hekimleri Engin Çetin ve Şakir Doğualp da; katılımlarından dolayı Turgut Altınok’a teşekkür ederek, mutluluklarını dile getirdiler.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat