Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

İNCE, İLÇEMİZDE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, ilçemize gelerek hem esnaf ziyareti yaptı hem de İktidar ve muhalefete seslendi. İnce, 2024 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimde partisinin Belediye Başkan adayının Mahmut Celal Ünsal olduğunu açıkladı.
Partisi’nin Belediye Başkan adayının Türkiye genelinde ilk defa ilçemizde açıklayan Muharrem İnce, ilçemizde ilk olarak cumartesi pazarını ziyaret etti ve halkla bir araya geldi.
Daha sonra Atatürk parkına gelen Muharrem İnce, yaptığı basın açıklamasında partinin Belediye Başkan adayını açıkladı.
CELAL; ÇALIŞ, SEÇİMİ AL
Partisinin Belediye Başkan adayının Mahmut Celal Ünsal olduğunu ve ‘Celal, çalış, seçimi al’ diyerek açıklama yapan Muharrem İnce’nin açıklamasının tamamı ise şöyle; “Bugün bir ilk yapacağız. Türkiye’de bir ilk olacak. Mart ayında yerel seçimler var. İlk kez bir ilçeye gidip adayımızı açıklamış olacağız.
Daha yeni bir seçimden çıktık. Bu seçimde, hatırlayın bir iktidar medyası vardı, birde muhalefet medyası vardı. İktidar medyası malum Bayburt’u Newyork gibi gösteriyorlardı. Bunu biliyoruz. Fakat birde muhalefet partisi vardı. Bu muhalefet medyasıda %60-70’lerle kazanıyorlardı. Onların tabiriyle söylüyorum ‘Tayibi yerle bir ediyorlardı, AKP’yi yeniyorlardı.’ Halk TV’si, KRK’si hepsi böyle söylüyor. Ve muhalefet engel bir kişi vardı, o da Muharrem İnce’ydi. Muharrem İnce engeldi. Böyle anlattılar insanlara. Ya böyle değil. Bak geriliyorsunuz. Bu altılı masa, doğru değil dedikçe, beni hain ilan etti. Halbuki gerçek hain bu insanlara yalan söyleyenlerdir. Sonunda ne oldu. Faturayı bana keseceklerdi, çekildim. Baş başa bıraktım. Yine yenildiler. 20 sene sonra yine yenildiler. Şu anda da birbirine düşmüş durumdalar. Bedavadan 39 Milletvekili aldılar. Şimdi onlar anayasa değişikliğinde neler yapabilecekler, göreceksiniz. AKP’yle birlikte hareket edecekler.
6’lı masaya gerek yok dedim. Bunların oyu yok dedim. Meral Akşener Cumhurbaşkanı yardımcısı olsun, ben de dışardan destekleyim hiçbir şey istemiyorum dedim. Kimseye dinletemedim.
21 yılın sonunda Türkiye’yi batıran bir iktidar var. Kiminle konuşursa konuşayım, herkes ekonomiden şikayetçi. Durum bu. Böyle bir durumda yine insanlara umut vermiyorlar.
Bakın Eylül ayındayız, 2 sene önce Eylül ayındaki duruma bakıyorum;
2021 yılında dolar 8.05, politika faizi 19, mevduat faizi 18-19 bandında, yıllık kredi faizi 20-23 bandında, enflasyon % 26.
2023 Eylülüne bakarsak dolar 27.25, politika faizi 30, mevduat faizi 35-40, yıllık kredi faizi %50’lerde, enflasyon %58.
Enflasyonun %58 olmadığını herkes biliyor. TÜİK’in yalan söylediğini herkes biliyor. Türkiye’de yargılanması gereken birinci kurumun TÜİK olduğunu herkes biliyor.
Memleket zor durumda. Hala daha 6’lı masa dağılmış, Türkiye’ye umut olamıyorlar. Biz Türkiye’ye, ne Cumhur ittifakı ne Millet ittifakı. Biz üçüncü yol öneriyoruz. Buna Şereflikoçhisar’dan başlıyoruz bugün. İşte Türkiye’de devriye girerek ilk kez Şereflikoçhisar Belediye Başkanımızı açıklıyorum; Celal arkadaşımız adayımızdır. Bizler, bu seçimde 300 liralık kıymanın hesabını sormak içinde, 21 yıllık iktidarı yıkamayan muhalefeti içinde hepsinden toplam bir şekilde hesap sormak için bu iktidarı da, bu muhalefeti de göndermemiz lazım. Onun için Memleket Partisi’ne davet ediyorum. Celal, çalış, seçimi al. Hayırlı uğurlu olsun.”dedi.
Daha sonra esnaf ziyareti yapan Memleket Partisi genel Başkanı Muharrem İnce, ilçemizden ayrıldı.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat