Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

KAFASINI AYDINLATMA DİREĞİNE ÇARPAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜ OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Motosikleti ile yolda seyir halinde olan talihsiz genç, kontrolü kaybedince önce bariyere, ardından kafasını aydınlatma direğine çarptı. Kaskı olmayan talihsiz genç olay yerinde feci şekilde can verdi.
Gerek yakıtının az olması gerekse büyük araçların giremeyeceği yerlere girildiği için tercih edilen motosikletler en ufak bir hatada geriye dönüşü olmayan kazalara neden oluyor. En son kaza Salı günü Mustafacık Mahallesi Askeriye lojmanlarının yakınlarında meydana geldi. Mustafacık Mahallesinden ilçemize doğru seyir halinde olan Motosiklet sürücüsü biranda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolde çıkan motosiklet önce yolun sağında bulunan bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisi ile motosikletten düşen talihsiz genç, kafasını yolun kenarında bulunan aydınlatma direğine çarptığı ve yere düştüğü iddia edildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzere olay yerine Sağlık ve Polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yapmış olduğu kontrolde talihsiz gencin yaşamını yitirdiği öğrenildi.
Talihsiz gencin cansız bedeni daha sonra Cenaze aracı ile İlçemiz Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, henüz 19 yaşında olan gencin ilçemizde bir lokantada servis elemanı olarak çalıştığı edinilen bilgiler arasında yer aldı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat