Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

MHP ilçe Teşkilatı Kongreye gidiyor

Son haftalarda hareketlilik yaşanan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı hafta sonu kongre yapacak. Hafta sonu yapılacak olan kongre hakkında İlçe teşkilatından her hangi bir açıklama yapılmazken, tek liste halinde gidilecek olan Kongrede eski Başkan Yaşar Şahin, görevi Halil Şahan’a teslim edecek ve Şahan İlçe Başkanı olacak.
MHP Şereflikoçhisar İlçe Başkanlığında görev değişimi yaşanacak. Yaklaşık 3,5 yıldır Milliyetçi Hareket Partisi Şereflikoçhisar İlçe Başkanlığı görevini yürüten ve geçtiğimiz haftalarda MHP Ankara İl Başkanlığına Alparslan Doğan’ın getirilmesiyle birlikte yaşanan teşkilatlardaki değişim rüzgarına Yaşar Şahin’de dahil edildi. Geçtiğimiz haftalarda istifa eden Şahin’in yerine Halil Şahan’ın gelmesi bekleniyor.
Önümüzdeki dönem yapılacak olan 2024 Mahalli İdareler Seçimi için start veren Milliyetçi Hareket Partisi, çalışmalarına hız kazandırdı. Milliyetçi Hareket Partisi Şer4eflikoçhisar İlçe Başkanlığı partiyi yerel seçime götürecek olan ilçe teşkilatını belirlemek için 24 Eylül Pazar günü kongreye gidecek.
24 Eylül Pazar günü yapılacak olan kongre hakkında İlçe teşkilatından konuyla ilgili her hangi bir açıklama yapılmazken, siyasi kulislerden aldığımız bilgiye göre bir dönem MHP Belediye Meclis Üyeliği yapan Halil Şahan tek liste olarak kongreye girecek. MHP yeni İlçe Başkanının geçtiğimiz günlerde liste hazırlığı yaptığı ve oluşturduğu yeni listeyi MHP Ankara İl Başkanlığına teslim ettiği edinilen bilgiler arasında yer aldı.
Şahan’ın Başkanlığında oluşacak yeni listede ise birçok kişinin ilk kez teşkilatta görev alacak olması, bunun yanı sıra eski yönetimden hemen hemen hiç kimseyi listeye yazmadığı edinilen bilgiler arasında yer aldı.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat