Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

KALDIRIMA PARK EDİLEN TIRLAR VATANDAŞA İSYAN ETTİRİYOR!

İlçemiz Yeşilova Mahallesi Pazaryolu caddesinde kaldırımlara park edilen kamyon ve tırlar, vatandaşları isyan etme noktasına getirdi. Genellikle Cumartesi günü semt pazarının kurulduğu gün birçok aracın yayaların yürüyeceği kaldırıma park etmesi sonrası vatandaşlar araçların içerisin de yürümek zorunda kalıyor.
Yaz ayı olması gurbetçilerinde gelmesi ile birlikte trafik yoğunluğu olarak en zor günleri yaşadığımız şu günlerde İlçemiz Tuzla ve Yeşilova Mahallesi sakinleri kaldırımlara gelişi güzel park eden Kamyon ve Tırlardan şikayetçiler. Pazaryolu caddesinde yayaların yürümesi için yapılan kaldırımlara park edilen Kamyon ve Tırlar vatandaşları adeta canından bezdirdi.
Hele hele Cumartesi günü semt pazarının kurulmasından dolayı vatandaşların yoğun olarak kullandığı Pazaryolu caddesinde halk kaldırıma park eden kamyon ve tırlar nedeniyle araçların geçtiği yoldan ilerlemek zorunda kalıyor.
Konuya tepki gösteren Tuzla Mahallesi Sakini Mustafa Uzunöz; “hemen hemen her gün bu yolu kullanıyorum. Vatandaşların yürümesi için yapılan kaldırıma gelişi güzel büyük araçlar park ediyor. Haliyle araçların geçtiği ana caddeye inmek zorunda kalıyoruz. Yaşlısı var, ihtiyarı var. Hele şu günlerde havalar çok sıcak. Vatandaşlar dalgın oluyor. En önemlisi ise Cumartesi günü. Biliyorsunuz buraya semt pazarı kuruluyor. İnsan kalabalığı daha da artıyor. Karşıdan karşıya geçmek bir hayli zorlaşıyor. Yetkililer buraya bir an önce çözü yolu bulsunlar. Yoksa bir kişinin başına talihsiz bir kaza gelse bunun sorumlusu kim olacak?” dedi.
Yeşilova ve Tuzla Mahallesi sınırları içerisinde olan Pazaryolu caddesinde nasıl bir çalışma yapılıp yapılmayacağı ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat