Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

KARŞIYA GEÇMEK İSTERKEN CAN VERDİ

Sabah işe gitmek üzere motosikleti ile karşıya geçmek isteyen Afgan uyruklu bir kişiye, kamyon çarptı. Kamyon sürücüsü olay yerinden ayrılırken, motosikletli kişi olay yerinde can verdi.
Geçtiğimiz hafta Perşembe günü sabah saatlerinde İlçemiz E-90 Karayolu Terminal kavşağında meydana gelen talihsiz kaza ile ilgili iddialara göre Selami Yaşar; her zamanki gibi sabah saatlerinde yıllarca bindiği motosikleti ile işe gitmek üzere yola çıktı. Yaşar, E-90 Karayolu terminal kavşağında karşıdan karşıya geçmek isterken bir anda dikkatsizlik sonucu tıra çarptı. Çarpmanın etkisiyle olay yerinde can verdi.
Kazada, kamyonun olay yerinden kaçtığı edinilen bilgiler arasında yer alırken talihsiz vatandaşımızın acı haberini duyan ailesi de olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Kazanın, E-90 Karayolunda meydana gelmesi nedeniyle trafik terminalin alt kısmından verilirken, talihsiz kazada yaşama veda eden kişinin cansız bedeninin olay yerinden kaldırılması sonrası trafik yeniden eski düzeni ile devam etti.
Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat