Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Kaymakam muhtarlarla bir araya geldi

İlçemiz Kaymakamı Zafer Engin 31 Mart yerel seçimleri sonrası yeni seçilen ve göreve devam eden muhtarlarla bir araya geldi.
31 Mart Yerel seçimleri sonrası hem yeni seçilen hem de görevine devam eden Muhtarlarla İlçemiz Kaymakamı bir toplantı düzenledi. Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen İzzet Şahin ve İlçe Emniyet Müdürü Şaban Şen’inde katıldığı toplantıda muhtarlarla hem tanışıldı hem de fikir alış verişinde bulunuldu.
İlçe Kaymakamı Zafer Engin yapmış olduğu kısa konuşmasında bazı muhtarların ilk defa seçildiğini, bazı muhtarların ise yeniden seçilerek görevlerine devam ettiğini ifade ederek, tüm mahalle muhtarlarına hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Muhtarların devletin birer temsilcisi olduğunu, kimseye ayrım yapmadan eşit mesafede davranmalarını gerektiğinin altını çizerek, görevlerini en güzel yapacaklarından emin olduğunu ifade etti.
Zaman zaman sorun ve sıkıntılarında dile getirildiği toplantıda özellikle mera konusunda hassas olunması gerektiğinin altı çizildi.
Yaklaşık 40 dakika süren toplantıda muhtarlar bazı isteklerinden bahsederek (köy) mahallelerine kamera sistemi kurulmasını istediler. Toplantı farklı konularda fikir alış verişinde bulunulması sonrası sona erdi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat