Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen Tır Otomobile çarptı

İlçemiz Terminal Kavşağında meydana gelen trafik kazasında kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen Tır sürücüsü karşı şeride geçmek isteyen otomobile çarptı. Kazada Otomobilde yüklü miktarda hasar meydana gelirken, şans eseri yaralanan olmadı.
İlçemiz Terminal kavşağında sık sık meydana gelen trafik kazalarına bir yenisi daha eklendi. Çarşamba günü akşam saatlerinde meydana gelen çift taraflı kazada Kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen tır sürücüsü otomobile çarptı.
Kaza il ilgili iddialara göre Ankara İstikametinden gelip Aksaray istikametine seyir halinde olan M.D. isimli tır sürücüsü Trasinler yeşil ışıkta iken Sarı ve bir anda Kırmızıya dönmesi sonrası hızında etkisi ile Kırmızı ışıkta durmadan geçmek istedi. Bu esnada İlçemiz Terminal caddesinden gelip, çarşı merkezine doğru seyir halinde olan A.T isimli sürücünün kullanmış olduğu otomobile çarptı.
Çarpmanın etkisi ile yola savrulan otomobilde yüklü miktarda hasar meydana gelirken, şans eseri yaralanan olmadı. Tır sürücüsü ise kaza yerinden yaklaşık 50 metre ileride durabildi.
Kazanın E90 Karayolunda yaşanması nedeniyle trafik akışı Emniyet Güçleri tarafından kontrollü bir şekilde verilirken, kaza yapan araçların yoldan çekilmesi sonrası yeniden eski haline döndü.
Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat